fbpx

Μάθε γιατί θα θες να πας στο 11ο Φεστιβάλ Φράουλας σε λίγες μέρες!

Φαντάζομαι θα άκουσες για το 11ο Φεστιβάλ Φράουλας που θα γίνει στο Στάδιο Αναγέννησης στη Δερύνεια, στις 25 Μαΐου 2018.

Αν δεν άκουσες κάτι, νομίζω είναι μια ευρκαιρία να παςς να δεις πώς είναι. Αν πήγες, σίγουρα θα ξέρεις πόσο ωραίο είναι, γιατί κάθε φορά που γίνεται, είναι καλύτερο.

Δες γιατί επιβάλλεται να επισκεφτείς αυτό το Φεστιβάλ σε λίγες μέρες:

1
Θα υπάρχουν παντού φράουλες

Τι άλλο θα μπορούσε να έχει στο Φεστιβάλ της Φράουλας, εκτός από φράουλες; Αν αγαπάς τη φράουλα (όπως εγώ), είναι το καλύτερο Φεστιβάλ που μπορείς να βρεθείς.

Αν όμως δεν είσαι φίλος της, μπορείς να εκμεταλλευτείς τους συνδυασμούς που έχει με την φράουλα (τέλειοι). Να φας δηλαδή κρέπα με πολλή σοκολάτα κι αν θέλεις βάζεις και φράουλες.

Μπορείς επίσης να φας παγωτό, marshmallows στο ξυλάκι…  Ό,τι φανταστείς με φράουλα ή χωρίς, για τους λάτρεις και μη.

2
Θα υπάρχει αρκετό φαΐ

Μιλάμε για Φεστιβάλ Φράουλας ναι, αλλά δεν θα λείπει το φαΐ, π.χ. σουβλάκια. Μπορείς να κάτσεις στα τραπέζια στο στάδιο, να απολαύσεις τα σουβλάκια σου,  να πιεις την μπυρούδα με την παρέα σου κ.τ.λ.

Ύστερα από το φαΐ, θα συνεχίσεις με τους συνδυασμούς με φράουλα που σου ανέφερα πιο πάνω, σαν το επιδόρπιο σου. Τι άλλο θέλεις;

3
Διασκέδαση

Γίνεται Φεστιβάλ χωρίς τραγουδιστές; Το Φεστιβάλ της Φράουλας θα έχει τον Τριαντάφυλλο και τον Πέτρο Ίμβριο για μια μοναδική διασκέδαση.

Άρα θα απολαύσεις το φαΐ σου, θα ακούσεις τους τραγουδιστές και θα περάσεις τέλεια. Όλα σε μια νύχτα!

4
Ψυχαγωγία παιδιών

Καταρχάς, τα παιδιά δεν θα είναι εκεί μαζί σου. Θα μπορούν να διασκεδάσουν με Μασκότ, με τα μπαλόνια σε σχήμα φράουλας, αλλά και με το δωρεάν παγωτό που θα τους προσφέρεται.

Αν έχεις μωρά, ξαδερφάκια κ.τ.λ., φέρ’ τα μαζί σου γιατί θα ενθουσιαστούν (κι ούτε θα χρειαστεί να τα προσέχεις συνέχεια).

5
Θα ξεκινήσεις ένα υπέροχο τριήμερο

Θα είναι Παρασκευή, 25 Μαΐου, άρα μετά θα έχεις το τριήμερο του Κατακλυσμού να κάνεις άλλα πράγματα. Επίσης, θα είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις το τριήμερο σου από τη Δερύνεια και τις επόμενες μέρες, όπου σε βγάλει.

Πάντως, το στάδιο είναι μεγάλο, άρα θα έχει μπόλικο χώρο για να μην παραπονιέσαι ούτε να ζεσταίνεσαι. Έτσι, πιστεύω θα είναι τέλεια!

Να αναφέρουμε ότι θα έχεις και δωρεάν λικέρ. Πώς σου φαίνεται; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending