fbpx

5 καταστάσεις που θα συμβούν (και φέτος) τη νύχτα του τελικού του Champions League!

Η νύχτα του τελικού πλησιάζει… Αν είσαι λάτρης της μπάλας, φαντάζομαι εξεκίνησες ήδη τις προετοιμασίες.

Και αν δεν είσαι, εξεκίνησες τις γκρίνιες που τα τωρά. Πάντα ήταν ένα χόμπι που σε κάποιους άρεσκε τζιαι σε κάποιους όχι τόσο.

Δες όμως τις καταστάσεις που θα συμβούν και φέτος τη βραδιά του τελικού:

 

1
Πού θα πάμε πόψε; Εν ο τελικός

Έφτασε ο τελικός του Champions League, εν τζιαι να μείνεις έσσω. Εν Σάββατο, εν τζιαι το τριήμερο του κατακλυσμού… Θα πάεις σ’ έναν τόπο να δεις τη μάππα τζιαι μετά πάεις παρακάτω.

Αν δεν σου αρέσκει τζιαι τόσο η μάππα, τζιαι είσαι με την παρέα σου, εν να πάεις να μεν μείνεις έσσω, αφού εν Σάββατο. Πέρκει δέρει τζιαι η ομάδα που θέλουν, τζιαι πάτε τζιαι παρακάτω.

2
“Η τηλεόραση η μεγάλη εν δική μου”

Συγγνώμη αλλά… τελικό του Champions League μια φορά τον χρόνο έχει. Η μεγάλη τηλεόραση σίουρα εν δική σου γιατί εν να καλέσεις τους φίλους σου να κάτσετε να τη δείτε.

Αν είσαι που τα άτομα που δεν ασχολούνται με την μάππα, sorry αλλά εν να πρέπει να αρκεστείς με την άλλη τηλεόραση του δωματίου ώστε να τελιώσει ο τελικός – τζιαι τη φασαρία που εν να γίνεται νομίζω.

3
Τι θα φάμε πόψε που εν ο τελικός;

Τελικός χωρίς φαΐ εν γίνεται – βασικά τίποτε εν γίνεται χωρίς φαΐ. Έτσι πρέπει να κάτσετε να αποφασίσετε με την παρέα σου τι θα φάτε, πέρκει έρτει το φαΐ γλήορα, ώσπου να ξεκινήσει ο αγώνας.

Σταθερά όμως, επειδή ο ένας εν να λαλεί έτσι τζιαι ο άλλος να λαλεί άλλα, εν να τελειώσει η μάππα (τζιαι η ώρα του delivery) τζιαι εσείς ακόμα εν να συζητάτε.

4
Εν το Σαββατοκύριακο (τριήμερο) του Κατακλυσμού 

Όντως, εν το Σαββατοκύριακο του Κατακλυσμού τζιαι αν είσαι άτομο που θέλεις να δεις μάππα, νομίζω θα έχεις πρόβλημα. Είτε εν με την παρέα το πρόβλημα, είτε με την κοπέλα σου, που εν θέλει να πάει έξω -τζιαι εν να σου πει: “εν κατακλυσμός εν να κάτσουμε να θωρούμε μάππα“;

Μπορεί να αναγκαστείς πάντως να κάτσεις να δεις τη μάππα, με λλίο μουρμουρκό, ή λίγη γκρίνια. Θα περάσεις όμως, εν η πρώτη φορά;!

5
Το προβλέψιμο αποτέλεσμα

Αν είσαι με τη μια ή με την άλλη ομάδα, δεν δέχεσαι κουβέντα για το αποτέλεσμα – εν σίουρη η νίκη. Να μεν σου πω ότι μπαίνεις στα λόγια με τους παρέες σου, ή με όποιο λαλεί το αντίθετο που τζιείνο που πιστεύκεις.

Εν η ομάδα σου, ή τέλος πάντων εν τζιείνη η ομάδα που θέλεις να το πιάσει. Εν τζιείνη που σου συμφέρει τζιαι κανένας εν πρέπει να λαλεί τίποτε.

Άτε να περάσεις τέλεια τη νύχτα σου τζιαι με τη νίκη η ομάδα σου! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending