fbpx

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ψάχνει συνεργάτες σε όλη την Κύπρο! 

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου – Cyprus Youth Information Centres (ΚΕΠΛΗ) του Οργανισμού Νεολαίας, ψάχνουν άτομα για να στελεχώσουν την ομάδα τους.

Βασικός σκοπός των Κέντρων είναι να παρέχουν την πρώτη γενική πληροφόρηση στους νέους σε μια σειρά θεμάτων που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, μέσα σ’ ένα άνετο, μοντέρνο και πάνω απ’ όλα φιλικό περιβάλλον.

Παράλληλα, στόχος τους είναι να καθοδηγήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα προς την πλήρη ένταξή τους στην κοινωνία ως ανεξάρτητα άτομα, αλλά και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση δυσκολιών που τους παρουσιάζονται.

Οι θέσεις αφορούν 2 άτομα στο ΚΕΠΛΗ Λευκωσίας, 2 άτομα στο ΚΕΠΛΗ Λάρνακας, 1 άτομο στο ΚΕΠΛΗ Αγρού και 1 άτομο στο ΚΕΠΛΗ Πάφου. Επίσης 1 θέση για Συντονιστή/τρια για το σύμπλεγμα Λευκωσίας-Λάρνακας-Αμμοχώστου και 1 θέση για Συντονιστή/τρια για το σύμπλεγμα Λεμεσού, Πάφου-Αγρού.

Αν σε ενδιαφέρει η πληροφόρηση και η ενημέρωση των νέων, η διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων σε διάφορα συναρπαστικά θέματα, εάν θες να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό των Κέντρων Πληροφόρησης, μπες στη σελίδα μας και μάθε περισσότερα:  https://goo.gl/AmfYVu

Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα, 11 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending