fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους & Κύπριες τι τους τη “σπάει” στην παραλία!

Οι παραλίες της Κύπρου είναι πανέμορφες τζιαι τωρά που μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, έχουν την τιμητική τους.

Σε ούλλους μας αρέσκει να πηγαίνουμε θάλασσα, όμως δεν παύουν να υπάρχουν πράγματα που μας σπάζουν τα νεύρα και μας κάνουν να θέλουμε να σσιήσουμε το μαγιό μας (βλέπε Κικίτσα).

Δες πιο κάτω τι μας είπαν 5 Κύπριοι για το τι τους εκνευρίζει στις κυπριακές παραλίες:

1
Κατερίνα, 24 χρονών

  • Δεν είναι στερεότυπο, το είδα πολλές φορές και απορώ γιατί. Σεβαστό να πηγαίνεις με το φαγητό σου στη παραλία. Αλλά παττίχα μέσα στο νερό για να είναι παγωμένη ρε φίλε; Αλήθκεια;”

2
Πέτρος, 20 χρονών

  • Τους φουσκωτούς! Έρχονται σετ με baby oil τζιαι speedo. Το πιο αστείο είναι όταν δεν είναι καν φουσκωτοί, αλλά έχουν το τουπέ του φουσκωτού.”

3
Μάριος, 23 χρονών

  • Τις αππωμένες Κυπραίες που μου έρκουνται βαμμένες λες και θα πάνε στο γάμο της ξαδέρφης τους. Σίγουρα θα βγάζουν selfies, θα μιλούν δυνατά άμπα τζιαι εν τις είδαμε. Θα φορούν ούλλες το ίδιο style μαγιό, γιατί εν της μόδας στο Instagram!”

4
Άννα, 21 χρονών

  • Τα μωρά που κλαίουν και εκείνα που κάμνουν πελλάρες και φωνάζουν οι δικοί τους. Λίγο ησυχία please ,ήρταμε να χαλαρώσουμε.

5
Γιώργος, 20 χρονών

  • Η άμμος που κολλά παντού σαν βδέλλα και μας ακολουθεί μέχρι το σπίτι μας. Μετά από 10 μπάνια, μπορεί και να βρούμε άμμο ακόμα πάνω μας.”

Εσένα τι σου σπάει τα νεύρα στις κυπριακές παραλίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending