5+1 διάσημοι Έλληνες και Κύπριοι που ομορφαίνουν όσο περνούν τα χρόνια!

Student at Communication and Internet Studies, CUT
offsite.com.cy/philenews.com

Ούλλοι έχουμεν έναν διάσημο ως πρότυπο τζιαι ούλλοι ξέρουμε πώς έμοιαζε πριν 10 χρόνια.

Έτσι, εκάτσαμε, εψάξαμε τζιαι ήβραμεν τους διάσημους οι οποίοι κάθε φορά που τους θωρούμε, η ομορφιά κατακλύζει όλο και περισσότερο το πρόσωπό τους.

Δες πιο κάτω τους διάσημους με τις πιο αισθητές αλλαγές κατά το πέρασμα των χρόνων:

1Σάκης Ρουβάς (Σάκηηηηηη)

offsite.com.cy/fthis.gr

Ούλλοι ξέρουμε (τουλάχιστον) 5 Ρουβίτσες τζιαι θα γνωρίσουμεν ακόμη περισσότερες, αφού κάθε χρόνο στα γενέθλια του «απόλυτου Έλληνα σταρ», του «Έλληνα που μοιάζει με αρχαίο Θεό του Ολύμπου», ο γυναικείος πληθυσμός δηλώνει: “Μάσσιαλλα τούτος ο Σάκης. Κάθε χρόνο γινίσκεται τζιαι πιο κούκλος».

Ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε το τέλειο κατασκεύασμα του Θεού;!

2Ελένη Μενεγάκη

e-radio.com.cy/joytv.gr

Ναι!!! Είναι η βασίλισσα των πρωινών εκπομπών, το πρότυπο της ξανθής-γαλανομάτας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη των παρουσιαστριών.

Η «ωραία Ελένη» Μενεγάκη βρίσκεται στη λίστα των διάσημων που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν. Μόνο εμένα τρώει η περιέργεια να δω πώς θα γίνει στα 70 της;

3Γιώργος Τσαλίκης (Σε σε σε!!!)

gossiptime.gr/Instagram: @tsalikisgiorgos

Κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Γιώργο Τσαλίκη στη θετική ενέργεια που είναι ικανός να φκάλλει προς τα έξω!

Το κέφι στους χώρους όπου εργάζεται σαν τραγουδιστής και showman είναι αμείωτο και το χαμόγελό του καταφέρνει να σκλαβώσει πολλές γυναίκες (μιτσιές αλλά και μεγάλες φυσικά).

Ωστόσο, παρά τα χρόνια που περνούν, ο ίδιος γίνεται όλο και πιο γοητευτικός και τα τραγούδια του παραμένουν στο μυαλό των παιδιών των 90’s.

4Σμαράγδα Καρύδη

womenonly.gr/peoplegreece.com

Η τηλεοπτική «Ντάλια» που αγαπήσαμε ούλλοι (ως τον ένα) είναι ακόμα μια πανέμορφη Ελληνίδα διάσημη.

Κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο της, όσο τζιαι με την ομορφιά της. Ναι, εν τζιαι τούτη ξανθή, αλλά τούτη εν πρασινομάτα.

5Ανδρέας Γεωργίου

gossip-tv.gr/newsbomb.com.cy

Από τα ταπεινά talent shows (Dream Show) όπου αναδείχθηκε ως ταλαντούχος, ο Ανδρεάς Γεωργίου κατάφερε να γίνει γνωστός σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Αμερική με τη σειρά «Μπρούσκο», η οποία μεταγλωττίστηκε.

Οι περισσότεροι από εμάς θυμούμαστε τον που τους “Τάκκους”, που υποδυόταν τον “Blacky”. Μήπως ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αυτό που λέμε “το μούσι κάμνει τον άντρα”;

6Χριστιάνα Αριστοτέλους

offsite.com.cy/philenews.com

Τούτη τζιαι αν είναι αλλαγή! Η εθνική μας παρουσιάστρια, η Ελένη Μενεγάκη της Κύπρου και η βασίλισσα των μεσημεριανών ψυχαγωγικών εκπομπών, έχει τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της με το πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα με τους Κύπριους ήταν, είναι και θα είναι η ομορφότερη και πιο πολυσυζητημένη δημοσιογράφος στην κυπριακή περιφέρεια. Άλλωστε, ποιος θυμάται τα καλλιστεία το 2001;

Ποιος διάσημος πιστεύκεις ότι άλλαξε προς το καλό σε σχέση με τα νιάτα του;