fbpx

Ο Roberto Ayala φέρνει τον παλμό του Μουντιάλ στην Κύπρο παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο εξακολουθεί να είναι άπιαστο όνειρο για την χώρα μας αλλά το ζούμε εδώ και χρόνια με έντονο παλμό και πάθος.

Αυτό το πάθος είδαν και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και αποφάσισαν να φέρουν τον θεσμό λίγο πιο κοντά στο κοινό της Κύπρου. Στην προσπάθεια τους αυτή, ένωσαν δυνάμεις με έναν θρύλο στην άμυνα της Εθνικής Αργεντινής, τον Roberto Ayala.

Ο Roberto Ayala, ήρθε για να πλαισιώσει και να εμπλουτίσει την νέα καμπάνια των υπεραγορών, “Food&Ball”. Μετά την διάσκεψη τύπου όπου πολλοί είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν από κοντά, πλέον κυκλοφόρησε και το πρώτο βίντεο της καμπάνιας, από την εταιρία παραγωγής “Semio Productions”.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν στο φίλαθλο κοινό ειδικές προσφορές για προϊόντα που συνήθως καταναλώνονται αυτή την περίοδο. Οι εν λόγω προσφορές θα κυκλοφορήσουν σε φυλλάδια σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών.

Δες το βίντεο πιο πάνω και μπες στον παλμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρέα με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τον Roberto Ayala!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending