fbpx

5 maxi dresses που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Τα φορέματα είναι ίσως η πρώτη μας επιλογή για το καλοκαίρι κάθε φορά που ανοίγουμε την ντουλάπα για δούμε τι θα βάλουμε! Αέρινα, ανάλαφρα σε διάφορα prints και χρώματα και με girly διάθεση, δεν υπάρχει περίπτωση να μας απογοητεύσουν ποτέ μιας και μπορείς να τα φορέσεις παντού!

Άλλη μια χρονιά λοιπόν τα maxi dresses είναι μια εύκολη, άνετη και chic επιλογή για τηνκαλοκαιρινή σεζόν. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη βρούμε τα 5 πιο stylish κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη το καλοκαίρι!

Δες ποια είναι:

1
White dress

Ένα λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Το συγκεκριμένο φόρεμα αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πέδιλα σου ή ακόμη και με τα λευκά σου sneakers δημιουργώντας ένα total white look!

Βρες το εδώ

2
Sequin dress

Το sequin είχε την τιμητική του φέτος το χειμώνα και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα καλοκαιρινά trends! Ένα sequin φόρεμα είναι ό,τι πιο glamorous μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι στις επίσημες σου εξόδους. Συνδύασε το με κόκκινο κραγιόν για extra λάμψη στο πρόσωπο.

Βρες το εδώ

3
Printed bow dress

Το printed κομμάτια θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος το καλοκαίρι! Συνδύασέ το φόρεμα σου το πρωί με slides με έντονο χρώμα ενώ το βράδυ φόρεσε το με τα low heels σου. Απογείωσε το look σου με μια straw τσάντα!

Βρες το εδώ

4
Long strappy dress

Μια casual επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει! Ένα straight line φόρεμα με κουμπιά στο μπροστινό μέρος τα οποία αποτελούν και καλοκαιρινή τάση!

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ενώ με το κατάλληλο styling μπορείς να το μεταμορφώσεις στο απόλυτο outfit στο νησί! Ένα nude κραγιόν και bronzer look ταιριάζει απόλυτα!

Βρες το εδώ

5
Draped camisole dress

Poμαντικό και πολύ σικάτο maxi φόρεμα! Από το καλοκαίρι δεν λείπουν οι γάμοι, οι βαφτίσεις και οι κοσμικές εκδηλώσεις!

Έτσι ένα satin maxi φόρεμα  με το εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο πλήθος! Ένα clutch bag σε metallic  χρώμα θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Βρες το εδώ

Εσύ διάλεξες ποιο maxi dress θα αγοράσεις για το φετινό καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending