fbpx

Παρά Τρίχα… θεατρική παράσταση!

Η Θεατρική Ομάδα ΠΑΡΩΔΙΑ μας προσκαλεί στη νέα σατιρική κωμική της παράσταση με τίτλο #Παρά_Τρίχα που κάνει πρεμιέρα τη Τρίτη 12 Ιουνίου στις 8.30.μ.μ στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα.

Μια παράσταση με ισχυρές ενέσεις γέλιου, καυστικού χιούμορ, καθώς και εμπνευσμένη από τα κυπριακά δεδομένα σάτιρα. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή αυτή τη φορά για να λύσουν ένα μυστηριώδες «έγκλημα» που αναστατώνει τους κατοίκους ενός χωριού και περιπλέκει την ήδη «περιπλεκομένη» καθημερινότητα τους. Η αναζήτηση του δράστη και το αστυνομικό δαιμόνιο των κατοίκων συνθέτουν σουρεαλιστικές και ευτράπελες καταστάσεις επί σκηνής. Μια Κύπρος από τα παλιά με μπόλικες δόσεις επίκαιρης σάτιρας και χιούμορ υπόσχονται ένα #παρά_τρίχα θρίλερ μυστηρίου με άφθονο και απεριόριστο γέλιο!

Πότε;

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Ιουνίου ενώ ακολουθεί και 2η παράσταση την επομένη μέρα 13 Ιουνίου στο Θέατρο Σκάλα. Το σενάριο, καθώς και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ η μουσική επιμέλεια στον Ανδρέα Λιασή.

Τιμή εισιτηρίου: €5

Και για να μην μείνετε παρά τρίχα χωρίς εισιτήριο, εισιτήρια προπωλούνται: στο καφεστιατόριο «Γλυκολέμονο» στη Λάρνακα, στο περίπτερο Κκονέ (Αραδίππου), CUP Snack Bar (Αραδίππου) ενώ μπορείτε επίσης να αποταθείτε και στα τηλέφωνα 99813804 και 99499413, καθώς και στις σελίδες της θεατρικής ομάδας στο

Facebook: Θεατρική Ομάδα

Παρωδία και στο Instagram: parodia_theatre_team

Δείτε το video trailer της παράστασης:

 

Εσύ θα τη χάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending