5+2 σπαστικές καταστάσεις που ζήσαμε όλοι σε καταστήματα όταν ψωνίζαμε!

Andria Sakalli
Student at Communication and Internet Studies, CUT
videoblocks.com

Σίουρα ούλλοι μας εζήσαμεν τραγικές εμπειρίες μέσα σε κάποιο κατάστημα ένδυσης και υπόδυσης – είτε ενεκατσιάσαμε, είτε ενευριάσαμε τζιαι μάντεψε…

Τελικά δεν εψουμνίσαμε τζιαι τίποτε. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, μπορώ να πω με σιγουριά πως υπάρχουν παραπάνω που 10 καταστάσεις τέτοιου είδους.

Τις μάζεψα και σου τις παρουσιάζω πιο κάτω:

1Οι τρίχες στα δοκιμαστήρια

Πόσες φορές έτυχε να μπω μέσα στο δοκιμαστήριο τζιαι έτυχε να έβρω χαμέ ή πιασμένες στις γωνιές τρίσσιες; Πάμπολες!

Γενικά έχουμεν το οι γεναίτζιες να ππέφτουν τα μαλλιά μας, αλλά ρε κορούες, μήπως κάποιες κανονικά έπρεπε να ήμασταν… φαλακρές;

2Τα “άχρηστα” ταμεία

archdaily.cn

Ναι καλά εκατάλαβες! Τζιείνα τα ταμεία που εν ξέρεις γιατί τα βάλλουν στους πάνω ορόφους άμαν χτίζουν το κατάστημα…

Πολύ απλά, δεν τα λειτουργούν τζιαι πρέπει να πάεις στο κάτω ταμείο του ισογείου να πληρώσεις. Ό,τι πιο σπαστικό υπάρχει!

3Make-up στα ρούχα

Είμαι σίουρη ούλλες οι κοπέλες το εζήσαμε! Τι εννοώ; Ξέρεις τζιείνο το αίσθημα μόλις δεις μια φανέλα (συνήθως άσπρη) τέλεια, βρίσκεις την τζιαι στο size σου, ούλλα μια χαρά.

Και ναι κυρίες και κύριοι, θωρείς την τάτσα στη λαιμόκοψη ή στον γιακκά. Αν εν πολλά ωραία πιάσ’ την τζιαι πλύνε την στο σσιέρι τζιόλας να είσαι σίουρη.

Αν πάλι αγαπητή μου φίλη, δεν σε ενθουσίασε και τόσο που την είδες φορημένη πάνω σου, “πάσαρε” την στην επόμενη τυχέρη καταναλώτρια.

4Πυρά στα δοκιμαστήρια

thriftyfun.com

Τωρά που εν τζιαι καλοτζιαίρι; Αμάνα μου! Μπαίνεις στο δοκιμαστήριο (το οποίο συνήθως φορεί σε να μπεις μπροστινή τζιαι να φκεις πισινή) τζιαι αν έπιασες τζιαι 5-6 κομμάθκια να δοκιμάσεις θα το νιώσεις αμέσως.

Κύριοι καταστηματάρχες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας, βάρτε τζιαι στα δοκιμαστήρια κανέναν έαρ-κοντίσιον να πιάνουμε λλίον αέρα.

5Άσχημη μυρωδιά

pestwiki.com

Και συναφέρνοντας την πυρά στο προηγούμενο σημείο, ας αναφερθώ στις έντονες μυρωδιές που τζιαι άρρωστη να είσαι, αννοίει η μύτη σου καλά.

Επειδή δοκιμάζουμε και τα στενά μας jeans… πρέπει να φκάλλουμε τα παπούτσια μας, λλίο τζιαι η πυρά, λλίο το ένα, λλίο το άλλο, έτα ούλλα τζιαμέ.

6Έντομα ή ζωύφια

abc.net.au

Και πάλι απ’ την αρχή… Θωρείς ένα ρούχο με το οποίο λαλείς είναι “έρωτας με την πρώτη ματιά”. Εν ξέρω για εσένα, πάντως εγώ το έζησα!

Μια “γλυκιά” (εν θα πω ψέμα, εν ήταν μικρή) αραχνούλα να κάθεται άπραγη πάνω στο ένα ποϊνάρι ενός τζιν.

Να με θωρεί, να τη θωρώ. Με πολύ σθένος και ψυχραιμία, όπως το έπιασα εξαναέβαλα το πίσω. Ναι, ούτε εγώ ξέρω πώς τα εκατάφερα τζιαι δεν ετσιρήλλισα.

7Ρούχα στα δοκιμαστήρια

yelp.com

Το πιο φυσιολογικό αλλά ταυτόχρονα σπαστικό πράμα που συναντούμε στα καταστήματα είναι που πάεις να δοκιμάσεις κάτι, αλλά δεν μπορείς. Γιατί;

Αφού κουκλίτσες μου ότι δεν θέλετε, αφήνετε το μέσα τζιαι δεν υπάρχει χώρος για τα δικά μας. Γι’ αυτό υπάρχει η κοπελίτσα στην είσοδο. Για να τα παίρνει πίσω στην τοποθεσία τους.

Γράψε μας κι εσύ σε σχόλιο άλλες καταστάσεις που έζησες στα καταστήματα και δεν σου ήταν ευχάριστες!