fbpx

5 must φωτογραφίες που πρέπει να ανεβάσεις το καλοκαίρι στο Instagram!

Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να περάσουν δύο ώρες χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το Instagram! Κάθε μέρα μπαίνουμε και βλέπουμε τις summerish φωτογραφίες και τα stories για να πάρουμε έμπνευση για τα δικά μας posts!

Και ως γνωστόν οι fashion bloggers, μας κρατούν ενήμερες με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς για τα νέα trends που επικρατούν, και εννοείται ότι επηρεάζουν τις δικές μας στυλιστικές επιλογές.

Έτσι και εμείς αυτό το καλοκαίρι θέλουμε το profile μας να είναι stylish, summerish και όχι μόνο! Ίσως με μια φωτογραφία στην παραλία φορώντας ένα εντυπωσιακό outfit ή ποζάροντας με το instagrammable φουσκωτό σου!

Για να μην αναρωτιέσαι όμως ποιες είναι οι 5 must και trendy φωτογραφίες που πρέπει να ανεβάσεις αυτό το καλοκαίρι στο Instagram, διάβασε αυτές που σου προτείνουμε πιο κάτω!

Δες τις φωτογραφίες πιο κάτω:

1
Με ένα όμορφο τοπίο

Τι ομορφότερο από μια φωτογραφία με ένα μαγευτικό τοπίο όπως ένα νησί; Τι πιο καλοκαιρινό; Τόλμησε να ανεβάσεις τέτοια φωτογραφία και θα δεις πως δε θα περάσεις απαρατήρητη.

Φόρεσε ένα backless top και προτίμησε η πόζα σου να είναι με την πλάτη, για να κάνει πιο artistic τη φωτογραφία!

2
Swimwear photo

Από τα καλοκαιρινά σου posts δεν πρέπει σίγουρα να λείπει μια φωτογραφία με μαγιό. Είτε έχεις ολόσωμο μαγιό είτε bikini, σίγουρα θα βγάλεις μια super φωτογραφία με αυτό!

Φόρεσε αρκετά κοσμήματα (διάφορα χρυσά κολιέ και χρυσούς κρίκους), πόζαρε και μετά φρόντισε να τα φυλάξεις πριν πας για τη βουτιά σου!

3
Summer essentials

Μάζεψε τα top summerish απαραίτητα αντικείμενα που χρησιμοποείς αυτή την εποχή και τράβηξε μια φωτογραφία. Αυτό το trend φωτογραφίας συνηθίζεται αρκετά από τις fashion bloggers και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο!

4
Πόζα με τις ταξιδιωτικές βαλίτσες

Πολλοί από εμάς στις καλοκαιρινές μας διακοπές πηγαίνουμε ταξίδια. Φορώντας ένα casual-trendy outfit πόζαρε με τις βαλίτσες σου πριν την πτήση. Υπάρχει πιο chic καλοκαιρινή φωτογραφία; Α και για να μην ξεχνιόμαστε “καλό ταξίδι…!”

5
Καλοκαιρινό τοπίο

Καλοκαίρι χωρίς βουτιά στην παραλία γίνεται; Μα όχι φυσικά! Το να ακούς και να βλέπεις τα κυμάτα να χτυπούν στα βράχια, σου προκαλεί την απόλυτη ηρεμία. Γι’ αυτό και σου προτείνω όταν επισκεφτείς μια παραλία, τράβηξε την καλύτερη σου φωτογραφία από ψηλάκαι ανέβασέ την.

Δε θα “κερδίσει” τόσα likes όσα η φωτογραφία σου με το μαγιό, αλλά σίγουρα θα κάνει το profile σου να φαίνεται πιο όμορφο απ’ ότι προηγουμένως!

Εσύ ποια φωτογραφία θα ανεβάσεις πρώτα
για να έχεις το πιο summersish insta-profile;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending