fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Τα best looks αυτής της εβδομάδας θα τα δούμε από 3 αναγνώστες μας οι οποίοι  εντυπωσίασαν με το προσωπικό τους στυλ. Και τα 3 looks αποπνέουν έναν αέρα καλοκαιριού, αλλά διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.

Το ωραίο με τη μόδα είναι ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να εκφραστεί με τον δικό του προσωπικό τρόπο! Και αυτό είναι κάτι που έκαναν 3 από τους αναγνώστες μας.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram, τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες πιο κάτω τα outfits που ξεχώρισαν:

1
Gia Charalambous (Instagram: @_ladygia)

Η Gia έχει επιλέξει stylish κομμάτια και έχει δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό outfit! Το κίτρινο jumpsuit της ταιράζει πάρα πολύ!

Ολοκλήρωσε το look της φορώντας μαύρα αξεσουάρ και στρογγυλή ψάθινη τσάντα! Το background της φωτογραφίας δένει απόλυτα με το country look της Gia!

2
Μάριος Γεωργίου (Instagram: @m_georgiou_)

Ο Μάριος δημιούργησε ένα total black look με minimal ύφος! Ολοκλήρωσε το old time classic σύνολό του με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρα δερμάτινα slides! 

Με αυτό το outfit, ο Μάριος απέδειξε ότι το μαύρο χρώμα μπορεί να φορεθεί εύκολα και το καλοκαιρί!

3
Άντρια Ξενοφώντος (Instagram: @andriaxenofontos)

Η Άντρια έχει επιλέξει να φορέσει ένα άκρως καλοκαιρινό co-ord set σε λευκό και μπεζ χρώμα. Τα κουμπιά που είναι διακοσμημένα στο μπροστινό μέρος αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού!

Ολοκλήρωσε το outfit με πέδιλα σε καφέ απόχρωση, ψάθινη τσάντα και statement σκουλαρίκια! Είναι ένα look που της ταιριάζει πολύ και το στηρίζει απόλυτα!

Σας ευχαριστούμε!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends και μπορεί στο επόμενο άρθρο να είναι η δικιά σας φωτογραφία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending