fbpx

Γνώρισε τον Τιμόθεο Ζάγγουλο, MVP στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Θράκης!

Σαν StudentLife Sports προτεραιότητα μας ήταν πάντα ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός. Λέγοντας όμως Πανεπιστημιακός Αθλητισμός φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να περιοριστούμε μόνο στους φοιτητές – αθλητές εντός Κύπρου.

Ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητόκοσμου μας, άλλωστε, βρίσκεται στο εξωτερικό με την Ελλάδα να κυριαρχεί στις προτιμήσεις πολλών.

Ένας τέτοιος φοιτητής – αθλητής που επέλεξε την Ελλάδα για να σπουδάσει είναι ο Τιμόθεος Ζάγγουλος, που πρόσφατα αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο τοπικό πρωτάθλημα της Θράκης.

Δες παρακάτω όσα μας είπε για αυτή τη διάκριση του αλλά και πού θέλει να φτάσει:

 

Τιμόθεε, γεια σου. Καταρχάς, πες μας λίγα λόγια για ΄σένα.

Ονομάζομαι Τιμόθεος Ζάγγουλος και έχω γεννηθεί στις 20 Μαΐου του 1998. Κατάγομαι από το χωριό Κακοπετριά. Αυτή την περίοδο της ζωής μου βρίσκομαι στην Κομοτηνή όπου και σπουδάζω στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος. Στα δώδεκα μου εντάχθηκα στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπου και αγωνίστηκα μέχρι τα δεκαοκτώ μου και κατακτήσαμε 5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21).

Τον τελευταίο χρόνο μου στη Κύπρο, πριν αναχωρήσω για τις σπουδές μου, αγωνίστηκα στην Κ21 της Ομόνοιας όπου κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Παράλληλα, υπηρετούσα στην Εθνική Φρουρά. Με τον ερχομό μου στην Κομοτηνή εντάχθηκα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου (ομάδα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ), όπου αγωνίστηκα την περίοδο 2017-2018, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Είπες πως έπαιξες και σε ΑΠΟΕΛ και σε Ομόνοια πριν φύγεις για σπουδές. Πώς έζησες την εμπειρία να παίξεις και για τις 2 μεγάλες ομάδες;

Το οτι αγωνίστηκα σε ΑΠΟΕΛ και σε Ομόνοια ήταν μια τεράστια εμπειρία και πραγματικά νιώθω τυχερός που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου.

Πρόσφατα αναδείχθηκες MVP στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Είναι η πιο σημαντική διάκριση σου μέχρι στιγμής;

Η ανάδειξη μου ως MVP στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης είναι η μεγαλύτερη μου διάκριση μέχρι στιγμής.

Με τιμά η ανάδειξη μου ως MVP σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και νιώθω ότι με αυτή ανταμείφθηκαν οι θυσίες και η σκληρή δουλειά πολλών χρόνων.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο όσον αφορά το ποδόσφαιρο;

Το όνειρο μου ως ποδοσφαιριστής είναι μια μέρα να καταφέρω να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κάποια μέρα θα καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρο μου!

Ευχαριστούμε τον Τιμόθεο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending