fbpx

5 προϊόντα μαλλιών που θα σου δώσουν το απόλυτο beach wave αποτέλεσμα!

Πόσες φορές ευχήθηκες τα μαλλιά σου να είχαν το φυσικό beach wave look που παίρνουν αμέσως μετά τη θάλασσα;

Οι ανέμελες και χαλαρές μπούκλες που αποκτούν τα μαλλιά σου μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα είναι το hairstyle που θέλεις να έχεις όλο το καλοκαίρι! Φυσικά αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει από μόνο του, έτσι θα χρειαστείς τη βοήθεια κάποιου προϊόντος ή σίδερου μαλλιών.

Γι’ αυτό τον λόγο ψάξαμε και βρήκαμε 4 προϊόντα μαλλιών που θα σου δώσουν το απόλυτο beach wave look στο λεπτό!

Δες πιο κάτω ποια είναι τα 4 hair products: 

1
Propolis Infused Texturizing Wave Spray

Το Propolis Infused Texturizing Wave Spray είναι ένα ακόμη gisou hair product της γνωστής fashion blogger Negin Mirsalehi! Η ίδια έχει δείξει πολλές φορές στο Instagram της πως με λίγα ψεκάσματα θα έχεις τα τέλεια beach waves!

Βρες το εδώ!

2
3 Minute Curly Miracle

Το 3 Minute Curly Miracle από την Aussie προσφέρει τις τέλειες κυματιστές και χαλαρές μπούκλες! Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε το να δράσει για 3 μόνο λεπτά και ξεπλύνετε. Αφήστε τα λίγο να στεγνώσουν και είστε έτοιμες!

Βρες το εδώ!

3
BEACH ME Wave Defining Gel Mist

Εκτός από το πολυπόθητο beach wave look το BEACH ME της Bed Head προσφέρει και προστασία. Δρα σαν αντηλιακό για τα μαλλιά και το αποτέλεσμα αντέχει έως και 24 ώρες λαμπερό και άθικτο!

Βρες το εδώ!

4
Surf Spray

Με κύριο συστατικό το θαλασσινό νερό, το Surf Spray από την εταιρεία Bumble and Bumble, δίνει την εντύπωση ότι μόλις βγήκες από την παραλία! Ψέκασε από την ρίζα μέχρι τις άκρες και χτένισε με τα δάχτυλα σου για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Βρες το εδώ!

5
Beach BaBe Sea SaLT SPRaY

To Beach BaBe Sea SaLT SPRaY είναι επίσης από τα αγαπημένα μας προϊόντα! Μπορείς να ψεκάσεις από μικρή απόσταση γύρω στις 10 φορές ώστε το προϊόν να πάει σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Τόσο σε βρεγμένα όσο και στεγνά μαλλιά δίνει το ίδιο εκπληκτικό και beach wavy αποτέλεσμα!

Βρες το εδώ

Εσύ ποιο προϊόν θα επιλέξεις για να κάνεις το τέλειο beach wave look;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending