fbpx

3+1 τρόποι να φορέσεις το φουλάρι στα μαλλιά, για stylish εμφανίσεις το καλοκαίρι!

Ένα από τα essential αξεσουάρ για τα μαλλιά μιας γυναίκας για το καλοκαίρι, και όχι μόνο,  είναι σίγουρα ένα φουλάρι.

Μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να έχεις ένα stylish look για να τραβήξεις τα βλέμματα. Οι χρήσεις του είναι πολλές: μπορείς να το βάλεις σαν headband, αλλά σαν αξεσουάρ στα ρούχα και στη τσάντα σου!

Το φουλάρι θα δώσει ένα funky χαρακτήρα και θα αναδείξει το στυλ σου. Σήμερα σου προτείνω 4 trendy τρόπους με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις το φουλάρι σου για να κάνεις τις πιο fashionable εμφανίσεις!

Δες πώς σου προτείνουμε να το φορέσεις: 

1
Bow style

Δέσε το φουλάρι γύρω από το κεφάλι σου, κάνοντας μπροστά ένα φιόγκο. Δώσε στα μαλλιά σου ένα beach wave look και θα έχεις το πιο καλοκαιρινό hairstyle.

2
Turban Style

Αν θες να πετύχεις ένα boho chic look για τις καλοκαιρινές σου βόλτες και θες να εντυπωσιάσεις, τότε μη ξεχάσεις το turban σου!

Αν δεν έχεις turban μην ανησυχείς, μπορείς να φτιάξεις ένα με το φουλάρι σου! Για να κάνεις το σύνολο ακόμη πιο επιβλητικό, βάλε statement earrings και θα κλέψεις τα βλέμματα!

3
Χαμηλό ponytail

Κάνοντας ένα ελαφρύ χαμηλό ponytail τόλμησε πάνω από το λαστιχάκι σου να δέσεις τα μαλλιά σου με ένα playful scarf!

Θα κάνει αμέσως το hairstyle σου πιο girly και trendy. Και το look σου δε θα είναι ποτέ ξανά basic!

4
High Bun

Τι καλύτερο από ένα ψηλό bun για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που δε θέλεις με τίποτα να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου;

Η πινελιά που θα κάνει το look σου μοναδικό είναι το φουλάρι που θα δέσεις γύρω από το λαστιχάκι με φιόγκο! Ένα ιδανικό hairstyle για να είσαι περιποιημένη και chic στην παραλία!

Εσύ ποιο τρόπο προτιμάς για να φορέσεις το φουλάρι σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending