fbpx

5 πράγματα που κάνει κάθε Κυπραίος οπαδός όταν έχει Μουντιάλ!

Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο, World Cup. Όπως και να το πεις το δεδομένο είναι πως η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση μαγνητίζει εκατομμύρια κόσμου, κυρίως άντρες, και τους καθηλώνει μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για ένα ολόκληρο μήνα, κάθε 4 χρόνια.

Ανάμεσα τους, φυσικά, και ένα μεγάλο ποσοστό Κυπραίων οπαδών που προετοιμάζεται με κάθε τρόπο για να ζήσει όσο καλύτερα γίνεται το τουρνουά από την άνεση του καναπέ του.

Δες παρακάτω 5 πράγματα που κάθε Κυπραίος οπαδός κάνει όταν έρθει Μουντιάλ:

1
Μαζεύει όλα τα μενού ντελιβεράδων της περιοχής!

Μαγείρεμα; Φούρνος; Tηγάνισμα; Ο σωστός, ο τίμιος οπαδός που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε τούτα τα χώματα, ακόμα και αν ξέρει να μαγειρεύει τα βάζει όλα στην άκρη για ένα μήνα που διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλουτίζει τα ντελιβεράδικα της γειτονιάς!

Σουβλάκια, γύρος, πίτσα, ακόμα και κινέζικα! Ότι να ‘ναι, αρκεί να μην χάσει λεπτό αγωνιστικής δράσης. Γι’ αυτό και μαζεύει από νωρίς τα μενού των φαστφουντάδικων της περιοχής και όχι μόνο, και πριν από κάθε βραδινό αγώνα κάνει την παραγγελία του!

2
“Εξοπλίζεται” με μπύρες, ξηρούς κάρπους και παντώς είδους μεζεκλίκια!

Το ψυγείο σε κάθε κυπριακό σπίτι είναι αρκετά πιθανό σε περίοδο Μουντιάλ να μοιάζει όπως τη φωτογραφία πιο πάνω! Έτσι κι αλλιώς, το σουβλάκι και η πίτσα δεν έχει την ίδια γεύση χωρίς μια παγωμένη μπύρα να το συνοδεύει.

Και επειδή δεν είναι αρκετό μόνο το φαϊ… O Κυπραίος πρέπει να φροντίσει και για το λιξιό του! Γι’ αυτό φροντίζει να έχει γεμάτα τα ντουλάπια με τσιπς, ξηρούς καρπούς, χοιρομέρι, σιουσσιούκο και ότι άλλο φανταστείς για να έχει να μασά την ώρα του αγώνα! Πώς θα απολαύσεις το ματς χωρίς συνοδευτικό;

Δες τις προσφορές της Bionic σε τηλεοράσεις, projectors και accessories!

3
“Μελετά” τι κουπόνι θα παίξει!

Κακά τα ψέματα, ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού βλέπει το Μουντιάλ σαν την ευκαιρία “να τα πιάει”! 

Γι’ αυτό και ο Κυπραίος οπαδός, έστω και αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με τα στοιχήματα, αρχίζει να ρωτά δεξιά και αριστερά, και να μελετά ποιες ομάδες θα παίξει. Με τόσα παιχνίδια κάθε μέρα, σκέφτεται, κάτι “θα κάτσει”!

Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που ξέρουν τα πάντα, τις αποδόσεις κάθε εθνικής, κάθε ειδικό στοίχημα από όλες τις εταιρείες, και ποντάρουν βέβαιοι ότι “εν θα παν πουκάτω”!

Όσο για εκείνους που επιλέγουν να μην παίξουν (ναι, για ΄σένα μιλώ, που σκέφτεσαι πως το στοίχημα εν χάσιμο χρόνου και χρήματος) είναι πολύ πιθανόν στο τέλος να παίξουν κανένα “συνεταιρικό” με τον “μπούκκη” παρέα τους!

4
Προσκαλεί όλους τους φίλους με τη σειρά!

Ωραίο να βλέπεις τα παιχνίδια μόνος στον καναπέ σου! Με παρέα όμως, είναι διαφορετικό… δεν τα βλέπεις απλά, τα απολαμβάνεις!

Γι’ αυτό ο σωστός Κυπραίος οπαδός βλέπει σαν ευκαιρία αυτό τον μήνα, να καλέσει όλους τους “παρέες” στο σπίτι του για να “τσιμπίσουν τίποτε τζιαι να δουν τη μάππα”! Όποτε βολεύει τον καθένα, αφού παιχνίδια έχει όλη μέρα. Άλλος το μεσημέρι, άλλος τη νύχτα, έτσι θα δει φίλους που πιθανό να έχει καιρό να βρεθούν!

Φυσικά δεν ρωτά ποτέ κανένα, με αποτέλεσμα η γυναίκα ή η κοπέλα του να μουρμουρά ότι “έκαμες το σπίτι μας pub”!

5
Αγοράζει καινούρια τηλεόραση και ηχoσύστημα!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει ο κάθε Κυπραίος οπαδός το Παγκόσμιο Κύπελλο και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσει την αντροπαρέα που θα κανονίσει να έρθει στο σπίτι για να χορτάσει το μάτι τους μπαλίτσα;

Μα φυσικά, μια νέα τηλεόραση! Γι’ αυτό είναι η περίοδος που ο καλός ο οπαδός θα κοιτάζει τι παίζει με προσφορές! Αν μιλάμε για πιο hardcore οπαδό, θα ψάξει για λύσεις όπως projectors και ηχοσυστήματα για να τελειοποιήσει την εμπειρία!

Πάντως, η Bionic Electronics ετοίμασε μοναδικές προσφορές για να επιλέξεις την ιδανική τηλεόραση ή projector για ‘σένα και την παρέα σου! Μπορείς να τις βρεις όλες ΕΔΩ!

Δες τις προσφορές της Bionic σε τηλεοράσεις, projectors και accessories!

Έχεις κι εσύ τις πιο πάνω συνήθειες όταν έρθει Μουντιάλ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending