fbpx

“Τέρμα οι σπουδές… Θα ακολουθήσω το όνειρό μου”: Η ιστορία του Σταύρου Λυμπουρή!

Ο 23χρονος Σταύρος Λυμπουρής από τη Λάρνακα, είναι το παράδειγμα για όλους τους νέους που τρέμουν πως δεν μπορούν να ζήσουν τα όνειρα τους. Για αυτούς που νιώθουν καταπίεση με αυτό που κάνουν, ενώ πραγματικά άλλο όνειρο είναι αυτό που θέλουν να κυνηγήσουν.

Ο Σταύρος ξεκίνησε το 2015 τις σπουδές του στο τμήμα Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό. Όσο και να ήθελε να πείσει τον εαυτό του ότι του άρεσε η σπουδή, όσο κι αν τα πήγαινε πάρα πολύ καλά στα μαθήματα του διαβάζοντας σκληρά, δεν ήταν αυτό που ήθελε.

Η αγάπη του για την κομμωτική και τη μόδα δεν σταμάτησε, κάτι που φαινόταν και στην καθημερινότητα του, όπως μας είπαν και οι φίλοι του.

Ο Σταύρος καθημερινά στο break τον μαθημάτων η ίδια ιστορία! Εγώ τον καφέ μου τζιαι τζιείνος το μαλλί μιας κοπελλούας. Αλλά, μιλούμε απίστευτα πράματα. Πάντα εν με το χαμόγελο, αλλά άμαν κάμνει τζιείνο που αγαπά… άλλη φάτσα! Είμαι πολλά περήφανος τζιαι ΠΑΝΤΑ δίπλα του.” – Μάριος

  • Βασικά ο Σταύρος, κάθε Παρασκευή που επηαίναμε Λάρνακα, εβρεθούμασταν σπίτι του για ταινία, ούλλη η παρέα, τζιαι ήταν πάντα πάνω που την κκελλέ μας να μας χτενίζει. Ή ας πούμε, όταν είχα κάπου να πάω, ποττέ εν είχα πάει κομμωτήριο, γιατί ήξερα οτι ο Σταύρος ήταν να με κανονίσει. Το αποτέλεσμα τέλειο φυσικά. Εν ταλέντο, βασικά έσσιει το!” – Ελεάνθη
  • Ο Σταύρος βασικά, εν άνθρωπος που άμαν θέλει κάτι, πρέπει να το κάμει τέλειο τζιαι η τελειομανία του έφκαινε πας τα μαλλιά μας, όποια ώρα τζιαι να ήταν. Εν εβαρκέτουν να μάσσιεται πάνω στα μαλλιά. Στη Νοσηλευτική άρεσκε του η πρακτική επειδή άρεσκεν του να βοηθά. Τωρά κάμνει τζιείνο που αγαπά τζιαι βοηθά ταυτόχρονα σε φιλανθρωπίες. Έβαλε  ένα στόχο τζιαι όσο δύσκολο τζιαι να ήταν, εκατάφερεν τα. Βλέπω τον πόσο ευτυχισμένος εν τωρά. Εν τέλειος μάνα μου!” – Μυρτώ

Τι έγινε μετά;

Δύο χρόνια αργότερα και μαθαίνοντας από μόνος του αρκετά για την κομμωτική, πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω την Νοσηλευτική και να κάνει αυτό που αγαπούσε πραγματικά.

Αυτή είναι η στιγμή που οι περισσότεροι θα σουφρώσατε τα φρύδια και θα είπατε “μα εν πελλός; Αν ετέλειωνε, εν σίουρη δουλειά, με σίουρα λεφτά, χωρίς χαρτί εν πάεις πούποτε!”.

Αρχικά αυτό σκεφτόταν και η οικογένεια του, αλλά μετά κατάλαβαν ότι αυτό τον έκανε ευτυχισμένο και τα κατάφερε!

Λεφτά ή Πάθος για τη δουλειά που κάνεις;

Ο Σταύρος ακολούθησε το πάθος του, με τη στήριξη από όλους όσους τον αγαπούν και τώρα κατάφερε να είναι μαζί με 2 κομμωτές, τον Γιώργο και Γιάννη Σπύρου στο δικό τους κομμωτήριο με το όνομα “G S Hair Salon”.

Έχουν γίνει γνωστοί όχι μόνο για τον επαγγελματισμό τους, αλλά και την απίστευτη ψυχή τους. Η ομάδα αφιερώνει μία μέρα της βδομάδας σε φιλανθρωπίες με το ταλέντο τους, δίνοντας χαμόγελα σε άτομα που τα χρειάζονται.

Επέλεξε το πάθος του, ρίσκαρε και τώρα είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ με τεράστια επιτυχία στην δουλειά του! Φαίνεται και στα χαμόγελα τον πελατών του στις πιο κάτω φωτογραφίες!

Κάμνε τζιείνο που αγαπάς γιατί εν να το κάμνεις ούλλη σου τη ζωή. Πάρε ρίσκα τζιαι πίστεψε στον εαυτό σου!

– Σταύρος Λυμπουρής

Μπορείς να βρεις τον Σταύρο:

 Instagram:  stavroslimbouris και gs_hair_salon 

Facebook: G S Hair Salon

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending