fbpx

5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν όσοι αγαπούν (υπερβολικά) τα γλυκά!

Στους περισσοτέρους από εμάς αρέσουν τα γλυκά, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα αγαπούν λίγο υπερβολικά.

Για αυτό και εμείς έχουμε βρει κάποιες καταστάσεις που οι fans των γλυκών θα καταλάβουν απόλυτα.

Διαβάζοντας τις κάτω πιο καταστάσεις ίσως να ταυτιστείς και εσύ ή να σκεφτείς ένα φίλο/η που αγαπάει τα γλυκά σε τέτοιο βαθμό.

 Δες αυτές τις καταστάσεις πιο κάτω:

1
“Πώς να διαλέξω μόνο ένα;”

Αν είσαι ένα από τους ανθρώπους που αγαπούν τα γλυκά, η πιο πάνω ερώτηση υπάρχει συχνά στο μυαλό σου κάθε φορά που ξέρεις ότι πρόκειται να φας γλυκό.

Στο τέλος καταλήγεις να επιλέγεις κάτι από τα αγαπημένα σου, γιατί δεν θα το διακινδυνεύσεις να πιάσεις κάτι που δεν σου αρέσει.

Βέβαια, το μπουφέ και το catering σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να επιλέξεις γλυκό, αφού μπορείς να δοκιμάσεις λίγο από όλα.

Κάποτε είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να φτάνει τις προσδοκίες σου, αφού έχεις δοκιμάσει τόσο πολλά γλυκά.

2
Κρατάνε πάντα χώρο για γλυκό!

Έχεις και εσύ αυτό τον φίλο που είναι ικανός να σε πείσει να πάτε για brunch, ενώ μόλις είχατε φάει πρωινό;

Ίσως μόλις είδε φωτογραφίες στο Instagram από τους άλλους που πηγαίνουν να φάνε pancakes και χρειάζεται την καθημερινή του δόση… ζάχαρης. Εν τον ενδιαφέρει αν θα του αναλύσεις τα μειονεκτήματα της ιδέας του – θα σε πείσει να πάτε έτσι κι αλλιώς.

Αν πάλι είσαι ένας από αυτούς τους φίλους, ξέρεις ότι τα  άτομα που λατρεύουν τα γλυκά είναι πάντα προετοιμασμένα για ένα ωραίο επιδόρπιο, έτσι πάντα κανονίζουν να έχουν αρκετό χώρο στο στομάχι τους.

Καθόλου δύσκολο, αφού αν είχαν επιλογή αναμεσά σε γλυκό και φαγητό, πιο πιθανό θα διάλεγαν το γλυκό.

3
Η φάση που κάνουν «δίαιτα»!

Είναι λογικό πως δεν μπορούμε να βλέπουμε κάποιους να τρώνε γλυκά, ενώ εμείς είμαστε σε διατροφή.

Σκέψου πώς θα ήταν για ένα άτομο που λατρεύει τα γλυκά, να βλέπει κάποιον να τρώει γλυκό, και ο ίδιος να μην μπορεί να φάει. Καθόλου καλό!

Ίσως αν γνωρίσεις κάποιον που έχει αδυναμία στα γλυκά καλύτερα να μη ζήσει αυτό το μαρτύριο.

Καλύτερα προειδοποίησε αυτό το άτομο νωρίτερα για να προλάβεις το cheat day του! Είναι σίγουρο ότι θα αποφασίσει ανάλογα, ή τουλάχιστον θα έρθει προετοιμασμένος!

4
Όταν λένε γλυκό, εννοούν γλυκό!

Μην ρωτήσεις αν θέλουν φρούτο ή αποξηραμένο φρούτο! Εκείνοι ξέρουν όταν λένε  γλυκό,  τι θέλουν πραγματικά.

Στους περισσοτέρους δεν είναι ότι δεν τους αρέσουν τα φρούτα, απλά δεν τα θεωρούν επιδόρπιο, ή τουλάχιστον το ιδανικό επιδόρπιο για εκείνους.

Τα προϊόντα με γλυκαντικά δεν θεωρούνται μια ιδανική επιλογή για τα άτομα που αγαπούν πολύ τα γλυκά. Γενικά ίσως να τα φάνε όταν είναι σε διατροφή αλλά πάντα θα προτιμάνε τα γλυκά με κανονική ζάχαρη.

Με λίγα λόγια σαν την ζάχαρη εν έσσιει!

5
Ο προγραματισμός δεν είναι το παν!

Αν εξαιρέσουμε της φορές που κάνουν δίαιτα ή προσπαθούν να κάνουν δίαιτα, δεν έχουν κανένα πρόγραμμα για το ποτέ θα φάνε γλυκό!

Δεν μπορούν να υπολογίσουν τις φορές – κάποια μέρα μπορεί να μη φάνε καθόλου (σπάνιο, όμως αληθινό), ενώ κάποια άλλη μέρα να μην μπορούν να σταματήσουν να τρώνε ο,τιδήποτε περιέχει ζάχαρη!

 Οι μεταμεσονύχτιες επισκέψεις στο ψυγείο, οι επισκέψεις στο ζαχαροπλαστείο και το επιδόρπιο στο εστιατόριο είναι κάποιες από τις φορές που οι άνθρωποι που αγαπάνε τα γλυκά μπορούν να αναγνωρίσουν!

 Ποια από αυτές τις καταστάσεις έχεις ζήσει εσύ; Ξεχάσαμε κάποια σημαντική “γλυκιά” στιγμή σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending