fbpx

5 καταστάσεις που ζήσαμε (και θα ζούμε) στις γυναικείες τουαλέτες των clubs!

Τωρά που ήρτε το καλοτζιαίρι για τα καλά (αφού εσταμάτησεν ο Ιούνης να νιώθει Νοέμβρης) τζιαι ετελειώσαν τα μαθήματα τζιαι τα σχολεία (γενικά οι έννοιες), φκαίνουμε ούλλοι σαν να μην υπάρχει αύριο.

Κάθε μέρα φκάλλουμεν την σε γνωστά beach bars ή στα σταθερά clubs της πρωτεύουσας! Με βάση το πλούσιο σχετικό παρελθόν μας, σου παρουσιάζουμε πιο κάτω τα 5 πράγματα που όλες ζήσαμε στις γυναικείες τουαλέτες των clubs.

Δες τα πιο κάτω:

1
Γκαλερί από selfies

Οι ηλικίες από 17 μέχρι 30 πάμε τζιαι club, έχουμε τζιαι λογαριασμό σε όλα (σχεδόν) τα social media. Τζιαι σαν γνήσιες Κυπραίες πρέπει να δείξουμε στα stories του Instagram ότι φκαίνουμε όπως ούλλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Πάεις όμως στην τουαλέτα τζιαι είναι το κάτι άλλο. Κατά 90%, μόλις ανοίξεις την πόρτα θα ακούσεις μια να λαλεί «κόρη έλα να φκάλουμε τζιαι μιαν έτσι» ή «αγάπη φκάρ’ με μια που θωρώ χαμέ για να βάλω Insta».

Προτείνω στους ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων διασκέδασης, να βάλουν φωτογράφους τζιαι στις τουαλέτες! Βρέθεται καμιά φορά!

2
Lipsticks

Ούλλες ερωτήσαμε τους φίλους μας σαν είμαστε μέσ’ το club “Έφυεν το κοτσινάδι μου;“! Αν σου πουν ναι, πάεις βουρητή (με ταχύτητα φωτός βασικά) για να το σάσεις στον καθρέφτη.

Το κραγιόν είναι η τελειοποίηση της ομορφιάς. Χωρίς τζιείνο δεν κάμνεις τίποτε!

3
Κρατημένη (Άααααλλοοοοος!)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάμνει μια κορούα τόσην ώρα κλεισμένη σε ένα 5×5 δωμάτιο. Τζιαι τζιει μέσα selfies;

Τζιαι δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί εγώ δεν το κάμω, γιατί εγώ συμπονώ τον συνάνθρωπό μου που έσπασε. Το καλύτερο είναι που εν ούλλες κλειστές τζιαι ακόμα έσσιει τζιαι 2 άτομα μέσα μαζί!

4
Στην τουαλέτα δυο-δυο

Ναι, είναι συνηθισμένο και πλέον αποδεκτό που πάμε χέρι-χέρι με μια φίλη μας στην τουαλέτα. Ο λόγος, αγαπητό αγόρι που διαβάζεις αυτή τη στιγμή και έχεις το απορία, είναι πολύ απλός και αναφέρθηκε στο νούμερο 1 της λίστας.

Επίσης, ας είμαστε και κάπου ανθρώποι. Άμαν πιττώσει μια φίλη σου, εν θα πάεις μαζί της; Εν να την πέψεις μόνη της;

5
Καθαριότητα

Αναλόγως οι γυναικείες τουαλέτες εν αρκετά καθαρές σε σχέση με τις ανδρικές. Αλλά την ώρα που πάεις να πληθείς, θέλεις εν θέλεις, θα μουσσιέψει λλίον η φανέλα σου που τα νερά που έσσιει γύρω που τον νυπτήρα.

Να μεν σχολιάσω τα ποτήρια που αφήνουν λες τζιαι εν το μπαρ τζιαμέ.

6
“Πάλε έλειψε το χαρτί”

Πόσες φορές την έπαθες να μπαίνεις στην τουαλέτα βιαστικά (για ευνόητους λόγους) τζιαι να μεν δεις πως έλειψε το χαρτί; Εγώ, συνέχεια! Καλά τζιαι στο κάτω-κάτω πόσο χρησιμοποιεί μια γυναίκα;

Αγαπητή μου φίλη, το χαρτί της τουαλέτας δεν είναι για να σκουπίζεις τζιαι ποτά που μπορεί να ελούσαν ή τζιαμέ που έφυε λίον το make-up σου. Κοινή λογική. Σκέφτου τζιαι τις άλλες!

Ποια από τις πιο πάνω καταστάσεις έζησες εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending