fbpx

Αυτές είναι οι καλύτερες μέρες να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομικές τιμές!

Μήπως ψάχνεις αεροπορικά εισιτήρια; Ξέρουμε πόσο σου αρέσουν τα ταξίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γι’ αυτό αν ακόμη δεν έχεις κλείσει εισιτήρια για τον επόμενό σου προορισμό, εμείς θα σου πούμε: ΜΗΝ Ανησυχείς!

Ψάξαμε και μάθαμε ποια ακριβώς είναι η ιδανική μέρα για να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια στην καλύτερη τιμή… και να ετοιμάσεις βαλίτσες. 😉

Μάθε πιο κάτω πότε!

1
Τρίτη να κλείσω;

Μάλλον έχεις ήδη ακούσει πολλές θεωρίες για το ποια είναι η καλύτερη μέρα ή και μέρες για να κλείσεις εισιτήρια. Μέχρι πρόσφατα επικρατούσε η Τρίτη. Παρόλ’ αυτά, κάποιοι πιο τολμηροί, έλεγαν ότι μερικές μέρες πριν την πτήση είναι το ιδανικό.

Η αλήθεια είναι ότι η Τρίτη ήταν η επικρατέστερη γιατί οι ταξιδιώτες εκείνη τη μέρα δεν έψαχναν για κρατήσεις εισιτηρίων. Ωστόσο το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και η Τρίτη άρχισε να παίρνει τα “πάνω” της.

Έτσι η Τρίτη, ΔΕΝ θα μπορούσε να είναι η μέρα με τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

2
Την Κυριακή μπορείς;

Freepik.com

Σύμφωνα με έρευνα του Expedia and Airlines Reporting Corporation 2018 Report, η καλύτερη μέρα για κρατήσεις εισιτηρίων είναι η Κυριακή.  Οι κρατήσεις που γίνονταν Κυριακή από Ευρωπαίους κατοίκους, που ταξίδευαν στην Ευρώπη, έδειξαν ότι εξοικονομούσαν μέχρι και 30% του εισιτηρίου.

Η Κυριακή λοιπόν είναι η ιδανική μέρα για να βρεις τον προορισμό που επιθυμείς να ταξιδέψεις.

Πριν από αυτό όμως, θα σου αναφέρω μερικές συμβουλές που μπορείς να λάβεις υπόψη σου για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, όπως προκύπτουν από την έρευνα της Expedia:

  • Κάνε κράτηση τουλάχιστον 30 μέρες πριν από την πτήση
  • Για περισσότερη οικονομία, να κάνεις κράτηση Κυριακή όπως είπαμε και να κλείσεις εισητήριο για Πέμπτη ή Παρασκευή
  • Τα χαμηλότερα κόμιστρα για ταξίδια στην Ευρώπη ήταν για τους μήνες Μάιο, Σεπτέμβριο και Μάρτιο

Εσύ πού θα ταξιδέψεις αυτό το διάστημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending