fbpx

Aleksandr Erokhin, μπήκες στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου!

Η 2η μέρα της φάσης των 16 μπορεί να μην έφερε το θέαμα της 1ης (Γαλλία- Αργεντινή 4-3, Ουρουγουάη-Πορτογαλία 2-1), αλλά τα παιχνίδια Ισπανία – Ρωσία και Κροατία – Δανία φρόντισαν να μας προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις.

Από τον πατέρα Schmeichel να καμαρώνει τον γιο του, Kasper, που απέκρουσε 3 πέναλτι των Κροατών μέχρι τον αποκλεισμό της Ισπανίας και την αποχώρηση του Andres Iniesta από το διεθνές ποδόσφαιρο, η Κυριακή 1/7 σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

twitter.com

Εκείνο που ξεχώρισε όμως από τη χτεσινή μέρα, από στατιστικής πλευράς, ήταν η είσοδος του Aleksandr Erokhin στο 97′ του παιχνιδιού Ρωσία-Ισπανία.

Τι το παράξενο μπορεί να έχει μια αλλαγή ρωτάς; Δες παρακάτω:

Ο 28χρονος μέσος της Zenit με την είσοδο του στο παιχνίδι έγινε η πρώτη 4η αλλαγή στην ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με τον Stanislav Cherchesov να είναι ο πρώτος προπονητής που εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στον κανονισμό που έκανε η FIFA τον περασμένο Μάρτιο.

Ο νέος κανονισμός, λοιπόν, προβλέπει πως σε περίπτωση ημίωρης παράτασης, κάθε ομάδα δικαιούται να πραγματοποιήσει 4η αλλαγή.

Αζίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στο 107′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Rodrigo ως 4η αλλαγή της Ισπανίας, ενώ ως 4η αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι Κροατία-Δανία και οι Badelj (Κροατία) και Sisto (Δανία).

Ήξερες αυτή την αλλαγή στον κανονισμό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending