fbpx

Keratin Protect από τη Remington: Κάνε το τέλειο styling στα μαλλιά σου με full προστασία!

Όλο και κάπου θα έχεις να πας αυτή την εβδομάδα και γενικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και είμαι σίγουρη ότι αυτό που σκέφτεσαι κάθε φορά είναι το τι θα βάλεις, πώς θα φτιαχτείς, πώς να κάνεις τα μαλλιά σου, τι μακιγιάζ να κάνεις!

Καθώς φτιάχνεσαι όμως συνειδητοποιείς ότι από τη μια οι ψηλές θερμοκρασίες, από την άλλη το γεγονός ότι δεν πίνεις τόσο νερό όσο χρειάζεται, οι συνεχόμενες βουτιές στη θάλασσα, οι ατελείωτες ώρες που λιάζεις στην παραλία για να αποκτήσεις το ιδανικό μαύρισμα, έχουν κάπως καταστρέψει τα μαλλιά σου.

Από τη μια θέλεις να τα αφήσεις πιο φυσικά για να μην τα ταλαιπωρείς άλλο και από την άλλη οι γάμοι, οι δεξιώσεις, τα events και όχι μόνο δεν στο επιτρέπουν αφού θέλεις κι εσύ σαν γυναίκα να δείχνεις κομψή και περιποιημένη!

Αυτή την ανησυχία των γυναικών, είχε συμμεριστεί και η Remington γι’ αυτό και μας βρήκε τη λύση, δημιουργώνταςτην νέα σειρά προϊόντων Keratin Protect. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων είναι μοναδική στο είδος της, αφού το κάθε σίδερο, έχει ενσωματωμένη κερατίνη και αμυγδαλέλαιο μέσα στις κεραμικές πλάκες/κύλινδρο.

Η κερατίνη είναι μια “δομική” πρωτεΐνη, η οποία βοηθάει την τρίχα να μη σπάζει και να είναι σταθερή. Από την άλλη το αμυγδαλέλαιο, χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλες τις θεραπείες περιποίησης μαλλιών αφού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, όπως η Βιταμίνη Ε, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα.

Έτσι καθώς χρησιμοποιείς τις συσκευές Keratin Protect της Remington και κάνεις styling στα μαλλιά, απελευθερώνεται το αμυγδαλέλαιο και η κερατίνη και δίνουν full προστασία στα μαλλιά σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να χρησιμοποιείς άφοβα το αγαπημένο σου σίδερο, ακόμα και το καλοκαίρι, χωρίς να καταστρέφεις τα μαλλιά σου!

Δες ποιες είναι οι 3 αγαπημένες μου συσκευές:

1
Keratin Protect Auto Curler

Η τέλεια συσκευή που κάνει το wavy look παιχνιδάκι! Επέλεξε τη σωστή θερμοκρασία που αρμόζει στον τύπο των μαλλιών σου και από ποια φορά θέλεις να γίνει η μπούκλα.

Αν από την άλλη δεν ξέρεις ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία, επέλεξε την ρύθμιση PRO για ένα ασφαλέστερο styling! To Keratin Protect Auto Curler διαθέτει σύστημα με 3 τρόπους για να κάνεις διαφορετικό styling και μπούκλες, ανάλογα με το πού θα πας.

Μάθε περισσότερα για το Keratin Protect Auto Curler
στέλνοντας μήνυμα εδώ! 

2
Keratin Protect Straight Brush

Η μοναδική θερμαινόμενη βούρτσα συνδυάζει 2 λειτουργίες σε 1 συσκευή: ισιώνει τα μαλλιά καθώς τα χτενίζεις. Επίσης, η μεγάλη κεραμική κεφαλή που έχει, είναι πολύ βοηθητική μιας και μπορείς να χτενίζεις μεγαλύτερες τούφες μαλλιών κι έτσι να κάνεις το ίσιωμα σου πολύ πιο γρήγορα!

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί περισσότερο όγκο στις ρίζες των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά το φριζάρισμα και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο λεία και λαμπερά.

Μάθε περισσότερα για την Keratin Protect Straight Brush
στέλνοντας μήνυμα εδώ! 

3
Keratin Protect Intelligent Straightener

Δεν είναι τυχαίο που έχει το όνομα του “έξυπνου σιδέρου” η συγκεκριμένη συσκευή. Ο μοναδικός πατενταρισμένος αισθητήρας που έχει, μετρά τα επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά ανά δευτερόλεπτο και προσαρμόζει με τέτοιο τρόπο τη θερμοκρασία, για να τα προστατεύει 3 φορές περισσότερο.

Καθώς το χρησιμοποιείς απελευθερώνεται κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, τα οποία κάνουν τα μαλλιά 5 φορές πιο δυνατά.

Μάθε περισσότερα για το Keratin Protect Intelligent Straightener
στέλνοντας μήνυμα εδώ!

Μάθε πού μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα της σειράς Keratin Protect, πόσα στοιχίζουν και όλες τις σχετικές πληροφορίες
στέλνοντας μήνυμα ΕΔΩ!

Εσύ ποιο προϊόν από τη σειρά Keratin Protect της Remington
θα ήθελες να δοκιμάσεις πρώτα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending