fbpx

5+1 ελληνικά νησιά που επιλέγουν όλα τα it-girls για τις διακοπές τους!

Οι διακοπές του φετινού καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει για αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6 ελληνικά νησιά που επιλέγουν όλα τα it-girls για τις διακοπές τους.

Τα ελληνικά νησιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για καλοκαιρινές διακοπές, αφού συνδυάζουν ομορφιά, μαγεία, εκπληκτικές παραλίες, διασκέδαση, parties.

Κάποιοι πάνε για να ξεσαλώσουν και να διασκεδάσουν και κάποιοι άλλοι για να χαλαρώσουν, αφού αποπνέουν έναν αέρα ηρεμίας και γαλήνης!

Δες τους προορισμούς εδώ:

1
Μύκονος

Στη Μύκονο είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε την Αθηνά Οικονομάκου αφού βρίσκεται πολύ συχνά στο λαμπερό και κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μύκονος αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή των celebrities ως καλοκαιρινός προορισμός και είναι το δημοφιλέστερο νησί του Αιγαίου.

2
Φολέγανδρος

Η Νίνα Κομίνου μας ταξιδεύει στην μαγευτική Φολέγανδρο. Η Φολέγανδρος είναι νησί των Κυκλάδων και έχει πολλές ομορφιές, αλλά την παράσταση κλέβουν τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια και τα γραφικά σπίτια.

3
Σύρος

H Νεφέλη Γεωργαλά μας συστήνει την Σύρο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η Σύρος είναι ένας μαγικός τόπος με ρετρό ατμόσφαιρα και πανέμορφες παραλίες. Τέλος μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το παραδοσιακό λουκούμι της Σύρου.

4
Κρήτη

Η Vivien Nagy μας κάνει να ζηλεύουμε με τον προορισμό που έχει επιλέξει, την Κρήτη. Ό,τι και να προσπαθήσουμε να πούμε δε θα είναι αρκετό για να περιγράψουμε την μαγεία του νησιού αυτού.

Η Κρήτη χαρακτηρίζεται από τους φιλόξενους κατοίκους της, τα σοκάκια στην παλιά πόλη και φυσικά τη ρακή.

5
Σαντορίνη

Την travel blogger Miriam βρίσκουμε στην Σαντορίνη και αμέσως σκεφτόμαστε το μαγικό ηλιοβασίλεμα του νησιού. Πέρα από αυτό όμως πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το ηφαίστειο του νησιού και τις παραλίες, οι οποίες είναι γεμάτες χρώμα.

6
Πάρος

Η blogger Michele Krusi μας υπενθυμίζει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών πηγαίνοντας στην Πάρο.

Σκέφτεσαι εάν  θα μείνεις στην Παροικιά ή την Νάουσα, εμείς έχουμε να σου πούμε πως οι συγκοινωνίες είναι εκπληκτικές οπότε ό,τι και να επιλέξεις δεν θα το μετανιώσεις. Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφτείς σίγουρα είναι η Πούντα, η Σάντα Μαρία και οι κολυμπήθρες και για ποτό σου προτείνουμε το barbarossa.

Εσύ ποιο ελληνικό νησί θα επέλεγες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending