Αυτά είναι τα παραμύθια με πριγκίπισσες που απέρριψε η Disney!

rejectedprincesses.com

Όλοι μεγαλώσαμε με παραμύθια της Disney. Είναι παραδοσιακά πλέον και μας ταξίδευαν σε άλλες εποχές και σε άλλο κόσμο.

Ήξερες όμως ότι κάποιες ιστορίες και ιδέες απορρίφθηκαν; Απορρίφθηκαν γιατί είχαν πολύ σκληρό τέλος ή  γιατί τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τέτοιες ιστορίες ακόμα.

Εμείς μαζέψαμε 3 από αυτές και σου τις παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Αυτές είναι οι Πριγκίπισσες που απέρριψε η Disney:

1Πέτρα Χερέρα

rejectedprincesses.com

Το 1910 γίνονταν πόλεμοι στο Μεξικό με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγείται προς την καταστροφή. Η Πέτρα Χερέρα δεν μένει άπραγη στο σπίτι της για να μαγειρεύει και να καθαρίζει, όπως άλλες κοπέλες της εποχής της. Αντίθετα, ντύνεται άνδρας και κατατάσσεται στον στρατό.

Μετά από μεγάλη επιτυχία στις μάχες, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό και συνέχιζε να πολεμά. Στη συνέχεια, ίδρυσε γυναικείο στρατό και συνέχισε μέχρι τον θάνατο της όταν τη πυροβόλησαν σε ένα μπαρ.

2Ανακαόνα

rejectedprincesses.com

Έζησε την εποχή που ο Χριστόφορος Κολόμβος προσπαθούσε να καταλάβει την Αμερική. Αφού ο σύζυγος της πέθανε, της άφησε την εξουσία και αυτή, αντί να πολεμήσει, σκέφτηκε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Έφερνε δώρα, χορεύτριες και φαγητά στους αντιπάλους έτσι ώστε να έρθει η ειρήνη. Το κόλπο της έπιασε για μερικά χρόνια, ώσπου τελικά τη βασάνισαν και τη σκότωσαν.

3Νίτωκρις

rejectedprincesses.com

Έζησε στην Αίγυπτο, μετά τον θάνατο του αδερφού της ανέλαβε εκείνη τα ινία. Ήταν η πρώτη γυναίκα στην εξουσία στην Αίγυπτο για αυτό πολλοί προσπάθησαν να την επισκιάσουν.

Έκανε πολλά καλά στον λαό και ήταν αγαπητή από όλους. Πρωτοτύπησε στο εμπόριο και έφερε στην Αίγυπτο φυτά που μέχρι τότε δεν υπήρχαν στη χώρα.

Εσύ ποια πριγκίπισσα θα ήθελες να δεις στην οθόνη σου;