fbpx

5 stylish αγορές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι must stylish αγορές που μπορείς να κάνεις λίγο πριν πας διακοπές φέτος το καλοκαίρι, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο.

Όλες θέλουμε να εντυπωσιάζουμε το καλοκαίρι στις διακοπές μας, και εννοείται θέλουμε να βγάζουμε τις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram!

Κι επειδή εμείς δε θα σε αφήναμε έτσι, δες πιο κάτω τη λίστα με τα 5 πράγματα που απογειώσουν τα looks σου φέτος το καλοκαίρι, αν τα αγοράσεις!

Δες τι σου προτείνουμε πιο κάτω:

1
Co-ord set

Τα co-ord sets είναι ό,τι πιο τέλειο μπορείς να επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Επέλεξε έντονα χρώματα, prints, και συνδύασέ τα με τα πιο τέλεια αξεσουάρ! Θα είσαι super στυλάτη και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Βρες το εδώ

2
Mules

Είναι τα απόλυτα παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι! Επέλεξε το σχέδιο που θέλεις, το χρώμα, αν θέλεις να είναι πιο διαχρονικά ή αν θέλεις να έχουν πάνω διαφάνεια.

Αν δε θες κάτι συνηθισμένο, τότε το πιο πάνω ζευγάρι σε άσπρο χρώμα θα είναι το ιδανικό για τις διακοπές σου!

Βρες τα εδώ

3
Γυαλιά ηλίου με χρωματιστό φακό

Τα γυαλιά ηλίου είναι must κάθε καλοκαίρι, όχι μόνο για προστασία, αλλά και για στυλ, αφού μπορούν να απογειώσουν το look σου! Φρόντισε να επιλέξεις χρωματιστό φακό, ένα size μικρότερο στα γυαλιά (αφού είναι πολύ in-fashion και φέτος), και παράξενα prints! Σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Τα πιο πάνω γυαλιά είναι από τη συνεργασία της Vogue με την Gigi Hadid! Όλα τα γυαλιά από τη συλλογή είναι καταπληκτικά!

Βρες τα εδώ

4
Αθλητικά slides

Τα αθλητικά slides συνεχίζουν ακάθεκτα να είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για το καλοκαίρι!

Αν δεν τα έχεις στην ντουλάπα σου τότε είναι καιρός να πάρεις ένα ζευγάρι γιατί είναι πολύ βολικά για τις βόλτες ή τα ψώνια σου, ακόμα και για το μπάνιο σου στην παραλία. Φορώντας αυτά τα slides θα έχεις το πιο stylish sporty look.

Βρες τα εδώ

5
Ολόσωμο μαγιό

Ένα ρούχο που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τις stylish αγορές σου για αυτό το καλοκαίρι είναι το ολόσωμο μαγιό. Και μιας και κυριαρχεί το leopard print φέτος, γιατί να μην επιλέξεις ένα μαγιό λεοπαρδαλέ;

Αυτό το μαγιό αναδεικνύει περισσότερο το γυναικείο σώμα, αφού καλύπτει άψογα τις ατέλειες μας και τονίζει παράλληλα τα όμορφα χαρακτηριστικά μας.

Βρες το εδώ

Εσύ τι θα αγοράσεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending