fbpx

Σε θέλει ή όχι; 5+1 σημάδια που δείχνουν ότι ίσως να μη σε θέλει όσο νομίζεις!

Οι ψεύτικες σχέσεις ευδοκιμούν τα τελευταία χρόνια και κατά την γνώμη μου αυτό γίνεται λόγω της ανάγκης του ανθρώπου να μην είναι σε μια μοναχική ζωή. Γιατί κακά τα ψέματα, εάν δεν έχεις στο πλευρό σου έναν σύντροφο, όσους φίλους κι αν απέκτησες ποτέ δεν θα είναι αρκετοί.

Ψάχνοντας το θέμα, βρήκαμε τα κυριότερα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση που έχεις μπορεί να μην είναι αυτό που έψαχνες. Σκέψου μόνο ότι οι μεγάλοι έρωτες περνούν από πολλές δυσκολίες για να καταλήξουν μαζί!

Πάμε να δούμε τι μπορεί να αντιμετωπίσεις σε μια ψεύτικη σχέση:

1
Η επικοινωνία είναι χάλια

Βρίσκεσαι σε μία σχέση όπου δεν υπάρχει καθόλου επικοινωνία μεταξύ σας; Αν ναι, τότε καλά θα κάνεις να βρεις μια λύση γι’ αυτό. Το γεγονός ότι δεν μιλάτε συχνά και εις βάθος θα δυσκολέψει πολύ την ανάπτυξη αυτής της σχέσης.

Το να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στη ζωή του συντρόφου σου ίσως σε κάνει να νιώσεις πίεση. Δώστε χρόνο στην σχέση σας αν πραγματικά ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο.

2
Δεν υπάρχουν όμορφες αναμνήσεις

Προσπαθείτε να κανονίσετε κάτι μαζί για το σαββατοκύριακο και δεν τα καταφέρνετε; Αδύνατο, γιατί όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος!

Μια σχέση χωρίς αναμνήσεις και εμπειρίες σίγουρα θα καταλήξει μια αδιάφορη σχέση χωρίς κάτι το διαφορετικό. Αν δεν δημιουργηθούν οι αναμνήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν και τα ανάλογα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνάτε μαζί.

3
Δεν γίνονται σοβαρές συζητήσεις

Όποιος πιστεύει σε τέλειες και ήρεμες σχέσεις, δεν πρόκειται να βρει ποτέ αυτό που ψάχνει. Για εσάς που ίσως δεν το γνωρίζετε, οι τέλειες σχέσεις έχουν (και) διαφωνίες! Ένα χαρούμενο ζευγάρι, μιλά πάντοτε για θέματα που τους προβληματίζουν και ο τρόπος που νιώθει ο ένας για τον άλλο δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εάν αποφεύγετε να συζητήσετε πράγματα που αξίζουν και μιλάτε για επιπόλαια ζητήματα (όπως “τι ωραίος που είναι ο καιρός”) τότε η σχέση σου είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αν πραγματικά νοιάζεστε γι’ αυτό που έχετε να ξέρεις ότι θα υπάρχουν και διαφωνίες.

4
Περνάτε έναν αγώνα εξουσίας

Σε μια σχέση εγωισμοί δεν χωράνε! Αν δεν μπορείτε να το μειώσετε ή να το εξαφανίσετε, τουλάχιστον οι εγωιστικές τάσεις να είναι ουσιώδεις για μια βιώσιμη σχέση. Σε μια σχέση δεν μπορεί να είναι πάντοτε ο ένας σωστός.

Θέλει να έχει το πάνω χέρι και ό,τι λέει να είναι διαταγή; Αυτό δεν είναι και πολύ καλό σημάδι, γιατί αν υπάρχει αγάπη, σίγουρα είστε και οι δύο πιο ευέλικτοι, άρα θα υπάρχει  περισσότερη κατανόηση για τα συναισθήματα του συντρόφου σου και το να είσαι σωστός/η δεν θα σε νοιάζει.

5
Η χημεία είναι μόνο σεξουαλική

Καλό είναι δύο άνθρωποι να νιώθουν σε μεγάλο βαθμό μια σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλο. Αν “τα βρίσκετε” στο κρεβάτι αλλά επίπεδο επικοινωνίας μηδέν, άστο! Μόλις πεθάνει η ερωτική τρέλλα, πεθαίνει και η σχέση μαζί. Το συγκεκριμένο σημάδι δείχνει και την ημερομηνία λήξης!

6
Δεν γνωρίζεις την οικογένεια και τους φίλους

Εάν κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια (που λέει και το λαϊκό άσμα) και δεν σας πειράζει τότε σημαίνει έχετε βάλει ή και οι δύο ή ο ένας από τους δύο όρια και χρονοδιάγραμμα στην σχέση και δεν πιστεύετε στο “μπλεγμένος στα βαθιά”.

Ποιά από τα πιο πάνω σημάδια έχεις ζήσει εσύ σε μια σχέση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending