fbpx

H Global Education Χορηγός στο σεμινάριο IGCSE English as a Second Language workshop!

Την Τετάρτη 11 του Ιούλη πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο IGCSE English as a Second Language workshop στο Semeli Hotel.

Στόχο είχε την ενημέρωση των καθηγητών που διδάσκουν σε φροντιστήρια για τις αλλαγές που θα γίνουν στις εξετάσεις IGCSE το 2019.

Επίσης, εξετάστηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην προετοιμασία για το μέλλον και τη σημασία της ανάπτυξης μια σειράς κατάλληλων στρατηγικών για διαφορετικά πλαίσια μάθησης.

Η διάλεξη παρουσιάστηκε από τον Peter Lucantoni.

O Peter Lucantoni έχει μια καριέρα που ξεπερνά τα 30 χρόνια στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και την κατάρτιση των εκπαιδευτικών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Επιπρόσθετα, είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων όπως το IGCSE English as a Second Language coursebook που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2001.

Η Global Education όντας χορηγός του σεμιναρίου IGCSE English as a Second Language workshop πήρε τον λόγο παρουσιάζοντας την εταιρεία της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Global Education, Κρις Σωφρονίου σε μια 10λεπτη ομιλία μίλησε για την εταιρεία, δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και στα πλεονεκτήματα που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην υπηρεσία του Career Gate Test K.17 που βρίσκεται διαδικτυακά και στόχο έχει την ικανοποίηση των οποιωνδήποτε επαγγελματικών προσδοκιών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending