fbpx

Greece’s Next Top Model: Δες ποιοι θα είναι οι κριτές!

Ένα από τα μεγαλύτερα reality shows παγκοσμίως επιστρέφει στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση! Το Next Top Model είναι το πιο fashionable show που καθήλωσε γυναίκες και άντρες το 2009 και το 2010, και ναι επιστρέφει στην καθημερινότητα μας!

Το Star channel ανακοίνωσε την επιστροφή του show μέσα από την επίσημη του σελίδα και δημοσίευσε ήδη τα πρώτα teasers στο Instagram account της εκπομπής. Στα video teasers μπορείς να δεις ποιοι θα είναι οι κριτές στο επόμενο Greece’s Next Top Model.

Από τα προηγούμενα Next Top Model γνωρίζουμε καλά πως θα μας απασχολήσουν τόσο οι παίκτριες όσο και οι κριτές! Γι’ αυτό κάναμε την έρευνα μας και μάθαμε λίγα πράγματα για τον κάθε κριτή που θα βλέπουμε στην οθόνη μας από την νέα τηλεοπτική σεζόν!

Δες ποιοι είναι οι κριτές του επόμενου ελληνικού Next Top Model:

1
Βίκυ Καγιά (Instagram @vickykaya_)

Μόνο στο άκουσμα του Next Top Model αμέσως μας έρχεται στο μυαλό η sophisticated Βίκυ Καγιά!

Δε θα μπορούσε να λείπει αυτή τη φορά από την πιο αγαπημένη εκπομπή μόδας! Βέβαια, δικαιωματικά παίρνει κάθε φορά το ρόλο του κριτή μιας και έχει κατακτήσει πασαρέλες, φωτογραφικούς και τηλεοπτικούς φακούς με μεγάλη επιτυχία!

2
Δημήτρης Σκούλος (Instagram @skoulos)

Ίσως να σου θυμίζει κάτι; Αν ήσουν fan των προηγούμενων Next Top Model τότε θα έχεις δει σίγουρα το Δημήτρη Σκούλο!

Είναι ένας καταξιωμένος φωτογράφος μόδας που έχει απαθανατίσει στο φακό του τα σπουδαιότερα μοντέλα του χώρου και έχουν τυπωθεί φωτογραφίες του στις σελίδες διεθνών περιοδικών!

Για πρώτη φορά θα το δούμε στο ρόλο του κριτή και έχουμε περιέργεια να δούμε πώς θα είναι σ’ αυτόν!

3
Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Instagram @ilianapapageorgiou)

Γνωρίζεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αν όχι, αυτό συμβαίνει επειδή ζει στο εξωτερικό και κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη!

Έχει πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς κι έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe το 2011!

Κάτι μας λέει ότι αυτό το κορίτσι θα μας απασχολήσει τόσο στο ρόλο του κριτή στο Next Top Model όσο και με την προσωπική της ζωή!

4
Άγγελος Μπράτης (Instagram @angelosbratis)

Μπορεί να μη γνωρίζεις τον Άγγελο Μπράτη όμως θα γνωρίζεις τις δημιουργίες του! Ο Έλληνας σχεδιαστής υψηλής ραπτικής με διεθνή καριέρα θα κάνει μια στάση στο Greece’s Next Top Model για να πάρει το ρόλο του κριτή.

Μαζί με τους υπόλοιπες κριτές θα εντοπίσουν το κορίτσι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρου του!

Εσύ πόσο ανυπομονείς για το επόμενο Next Top Model;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending