fbpx

QuizBeat: Το νέο ζωντανό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που πρέπει να γνωρίσεις!

Tηλεοπτικά παιχνίδια υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, όμως το QuizBeat είναι εδώ για να κάνει την διαφορά.

Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του app στην Κύπρο έφτασε Νο.1 στα rankings, και τώρα κυκλοφορεί και στην Ελλάδα.

Τι το κάνει ξεχωριστό;

Το QuizBeat είναι ένα ζωντανό τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο δίνει χρηματικό έπαθλο στους νικητές. Το παιχνίδι είναι ζωντανό κάθε Παρασκευή στις 8:30 και στο μέλλον θα υπάρξουν παιχνίδια περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Έχει κυκλοφορήσει δωρεάν σε iOS και Android όπου εκατοντάδες παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν μετρητά.

Με ποιον τρόπο λειτουργεί;

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το QuizBeat, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με το email σας για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι. Πριν από κάθε επεισόδιο ο χρήστης δέχεται ενα notification στο κινητό του το οποίο τον καλεί να παίξει.

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, εμφανίζεται ο παρουσιαστής, ο οποίος ρωτάει 12 ερωτήσεις, εύκολες και δύσκολες. Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών και έχετε 10 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε σωστά. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο κατανέμεται ισόποσα στους νικητές.

Αν απαντήσετε λάθος σε μια ερώτηση, τότε το παιχνίδι σταματάει, εκτός και αν χρησιμοποιήσετε extra ζωές. Ζωές κερδίζετε προσκαλώντας φίλους σας να εγγραφούν στο app χρησιμοποιώντας το username σας ώς κωδικό πρόσκλησης ή αγοράζοντας μέσα από το app.

Τo παιχνίδι ξεκινάει κάθε Παρασκευή στις 8:30.

Καλή επιτυχία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending