fbpx

5 τέλεια hairstyles που μπορείς να κάνεις με τα τσιμπιδάκια σου!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και είναι αναμενόμενο ότι οι έξοδοί σου ολοένα θα αυξάνονται! Και αυτό που σκεφτόμαστε κάθε καλοκαίρι είναι πώς θα πετύχουμε το τέλειο hairstyle και να κρατήσει όλο το βράδυ;

Όχι μόνο η λύση υπάρχει, αλλά είναι και ανάμεσα στα hot trends της σεζόν! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγα τσιμπιδάκια και θα δημιουργήσεις πολλά hairstyles.

Είτε θες να κάνεις τα μαλλιά σου ίσια sleek, είτε θέλεις να πετύχεις ένα afro look, είτε wavy style τότε μάζεψε τα τσιμπιδάκια σου και ετοιμάσου να φτιάξεις μοναδικά hairstyles! Εμείς σου βρήκαμε 5 φανταστικά hair looks για να δεις και να πάρεις ιδέες.

Δες ποια hairstyles σου προτείνουμε: 

1
Straight sleek hair

Ίσιωσε πολύ καλά τα μαλλιά σου από την κορυφή μέχρι τις άκρες, πέρασε τα πίσω από τα αυτιά σου και σταθεροποίησε τα με τα bobby pins σου.

Τέλος, βάλε λακ στα σημεία που βρίσκονται τα τσιμπιδάκια για πιο δυνατό κράτημα! Επέλεξε για μακιγιάζ να κάνεις smokey look και να αφήσεις σε πιο nude αποχρώσεις τα χείλη. 

2
Wavy Hair look 

Το wavy look ίσως να είναι το πιο καλοκαιρινό hairstyle όμως με λίγα bobby pins μπορείς να το απογειώσεις!

Τοποθέτησε τα τσιμπιδάκια σου στα σημεία που θεωρείς ότι ταιριάζει με το πρόσωπό σου είτε εκεί που δεν σου πέτυχαν μερικές τούφες!

Ένα extra tip που θα σου δώσω είναι να χρησιμοποιήσεις μια καθαρή (εννοείται) οδοντόβουρτσα για να φτιάξεις τα μαλλιά που φριζάρουν λιγάκι!

3
Αfro hair look 

Αν δυσκοεύσαινα φτιάξεις τα μαλλιά τους και σε ενοχλεί η ζέστη του καλοκαιριού, τότε σου έχουμε τη λύση!

Πέρασε μια τούφα των μαλλιών σου πίσω από το αφτί σου και χρησιμοποίησε μια λακ για δυνατό κράτημα για να κρατηθούν.

Έπειτα, τύλιξε το καλά γύρω από το αφτί σου και βάλε ακόμα λίγη λακ για να “ασφαλίσεις” το hairstyle. Τέλος, τοποθέτησε τα bobby pins σου γύρω από το αφτί σου είτε ως διακοσμητικά, είτε για να σταθεροποίησεις περισσότερο το look σου.

4
Simple-straight look 

Ξεκίνησε είτε με τη χτένα σου είτε με τα χέρια σου να φέρεις όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Έπειτα, εφάρμοσε τη λακ στα χέρια σου και σπρώξε προς τα πίσω για να δημιουργηθεί το κατάλληλο σχήμα των μαλλιών σου.

Στη συνέχεια, τοποθέτησε τα bobby pins στο πλάι, έτσι ώστε να πλαισιώνει το πρόσωπο σου και από τις δύο πλευρές. Βεβαιώσου ότι έχεις τοποθετήσει σωστά τα bobby pins σου για να κρατήσει σταθερό το χτένισμα σου.

5
Ponytail 

Όσο δύσκολο και αν φαίνεται το “bobby pin hairstyle” στη πραγματικότητα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μπορείς να πετύχεις εύκολα το εντυπωσιακό αυτό hairstyle. Κάνε την κλασική αλογοουρά όχι πολύ ψηλά, με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.

Στη συνέχεια τοποθέτησε τα τσιμπιδάκια σου από το ύψος των κροτάφων μέχρι την αρχή του χτενίσματος σου. Εσύ μπορείς να το κάνεις με πολύ λιγότερα τσιμπηδάκια μόνο στο μπροστινό μέρος! Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει ένα hairstyle που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω hairstyles θα έκανες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending