fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τα πιο αποτυχημένα surprise parties που τους έτυχαν!

Οι περισσότεροι από εμάς ίσως έχουμε παρευρεθεί ή ακόμα και διοργανώσει ένα surprise party. Σίγουρα κάποιοι τα κατάφεραν με επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι όχι και τόσο.

Πιστεύεις ότι ένα surprise party είναι αποτυχημένο μόνο αν το άτομο που έχει γενέθλια το καταλάβει από πριν;

Με βάση τις απαντήσεις που μας έδωσαν 5 Κύπριοι και Κύπριες για τα πιο αποτυχημένα parties που παρευρέθηκαν ή διοργανώσαν, αυτό δεν ισχύει, αφού είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να το κάνουν να αποτύχει.

Διάβασε πιο κάτω τις απαντήσεις τους:

1
Κατερίνα, 18 χρόνων

  • “Είχα διοοργανώσει ένα surprise party για μια φίλη μου όταν ήμουν στο λύκειο. Eίχαμε μαζευτεί αρκετά άτομα και της κάναμε έκπληξητραγουδώντας και κρατώντας μια τούρτα που είχα πάρει στο σχολείο. Μόλις τελειώσαμε το τραγούδι, μια κοπέλα πέταξε την τούρτα γιατί νόμιζε ότι κανένας δεν ήθελε να φάει!”

2
Ανδρέας, 20 χρόνων

  • Το περσινό καλοκαίρι, είχα βγει με κάποιους φίλους μου, οι οποίοι συμπεριφέρονταν περίεργα, ενώ ξαφνικά ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο να πάω σπίτι. Οι φίλοι μου βρήκαν μια δικαιολογία για να έρθουν μαζί μου. Μόλις φτάσαμε, βρήκα όλους τους υπόλοιπους φίλους μου στο σαλόνι μου, να φωνάζουν «SURPRISE» κρατώντας τούρτα. Εγώ εν είχα υποψιαστεί τίποτε γιατί πολύ απλά τα γενέθλια μου ήταν 6 μήνες πριν. Είπαν ότι επειδή εξέχασαν να μου κάνουν τότε party, αποφάσισαν να κάμουν surprise τζιείνη τη μέρα… πιο fail εν έσσιει!”

3
Άννα, 24 χρόνων

  • Οι φίλες μου αποφάσισαν να μου κάνουν party-έκπληξη και κάλεσαν πολλούς γνωστούς μας! Κατά λάθος όμως, μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό για να… με καλέσουν και εμένα! Τέλος πάντων, εγώ έκανα ότι δεν ήξερα κάτι για να μην τους τα χαλάσω! Surprise party δεν ήταν, αλλά γενικά ήταν ωραίο party! Βέβαια, είπα στις φίλες μου την επόμενη μέρα για το μήνυμα και βάλαμε τα κλάματα από τα γέλια μας.”

4
Γεωργία, 22 χρονών

  • “Όταν ήμουν λύκειο, σε μια τελική εκδρομή μια κοπέλα από την τάξη μας είχε γενέθλια και μια συμμαθήτρια μας αποφάσισε να της κάνει surprise. Εκάμαν group στο Facebook με όλη την τάξη τζιαι είπαμε να πούμε και σε γνωστούς μας που άλλες τάξεις να έρθουν για να γίνει πιο εντυπωσιακό! Στην εκδρομή, το λεωφορείο της τάξης μας έφτασε πρώτο και 5 άτομα αποφάσισαν να κάνουν το surprise εκείνη τη στιγμή. Που 30 άτομα που θα έκαμμαν surprise, καταλήξαμε 10… Μετά ερωτούσαν μας όλοι πότε εν να κάμουμε το surprise και έπρεπε να τους εξηγούμε ότι είχε ήδη γίνει!

5
Σοφία, 21 χρόνων

  • “Τη μέρα που είχα γενέθλια, ήμουν στο πανεπιστήμιο και πριν φύγω για να επιστρέψω σπίτι, είχα αποχαιρετίσει τους συμφοιτητές μου. Μόλις έφτασα, σπίτι με παίρνουν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν πού ήμουν και προσπαθούσαν να με πείσουν να επιστρέψω πίσω. Όταν κατάλαβαν ότι δεν θα πήγαινα στο πανεπιστήμιο, μου είπαν ότι ήταν έτοιμοι να μου κάνουν surprise!

Εσύ έχεις πάει σε αποτυχημένο surprise party; Τι το έκανε αποτυχημένο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending