fbpx

Global Education: Eπίσημος Xορηγός της ομάδας Καλαθόσφαιρας του Pascal English School!

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης των Σχολών Pascal συμμετέχει στο Cross Over 2018-Basketball Camp που θα διεξαχθεί στην Σερβία, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα Βasketball Camps στην Ευρώπη. Οι Σέρβοι φημίζονται για τα αθλητικά τους επιτεύγματα και έχουν αναδείξει πολλούς ταλαντούχους αθλητές, συνολικά 22 Σέρβοι παίκτες έπαιξαν στο NBA τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Η Global Education υποστηρίζοντας έμπρακτα αυτή την εξαιρετική προσπάθεια, στηρίζει την συμμετοχή ως επίσημος χορηγός της Oμάδας Pascal. Οι παίκτες και όλο το προπονητικό δυναμικό της Oμάδας φόρεσαν τις φανέλες με το λογότυπο της Global Education, ακόμη και στους αθλητικούς σάκους της αποστολής αναγράφεται το λογότυπο.

Στην διοργάνωση που διεξάγεται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο συμμετέχουν ομάδες και Ακαδημίες καλαθόσφαιρας. Εκτός από τις προπονήσεις με κορυφαίους προπονητές έχουν προγραμματιστεί και αγώνες μεταξύ των Ομάδων και των Ακαδημιών.

Με αφορμή την συμμετοχή αυτή, η Global Education δείχνει την ουσιαστική συμβολή της στα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τα ενδιαφέροντα και οι πεποιθήσεις κάθε παιδιού ξεχωριστά, αποτελεί καταλυτικό παράγοντα και βρίσκεται σε συνάρτηση με την πρόοδο του κάθε μαθητή.

Ως μέρος της αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς που παρέχει η Global Education είναι και η επιβράβευση των μαθητών που δραστηριοποιούνται τόσο στον αθλητικό όσο και τον καλλιτεχνικό τομέα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και να απολαύσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending