fbpx

Γίνε επαγγελματίας μηχανικός με το πρόγραμμα ENGINITE για νέους απόφοιτους!

H βιομηχανία ζητά νέους μηχανικοί έτοιμους για εργασία – εσύ θα προετοιμαστείς;

Είσαι απόφοιτος Μηχανικός και θέλεις να αποκτήσεις πρακτικές δεξιότητες και να επιταχύνεις τις εμπειρίες σου; Ενημερώσου πως να διεκδικήσεις άμεσα μία από τις 25 ΔΩΡΕΑΝ θέσεις για Κύπρο αλλά και την μοναδική ευκαιρία για να σε γνωρίσουν κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας!

Για αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το ΕRASMUS+ έργο ENGINITE έχει αναπτύξει ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ακαδημίας και αγοράς εργασίας για απόφοιτους και νέους Μηχανικούς συνδυάζοντας επαγγελματική πρακτική εκπαίδευση σε 8 θεματικές ενότητες, με καθοδηγούμενη πρακτική άσκηση σε εταιρίες.

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο, θα διαρκέσει έξι μήνες και στηρίζεται στην προβληματικο-κεντρική μάθηση (Problem-Βased Learning) που εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία σε πανεπιστήμια της Δανίας.

Η κοινοπραξία του έργου αποτελείται από πανεπιστήμια και εξειδικευμένες εταιρείες σε Κύπρο (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, CUBEIE LLC, Grand Xpert), Ελλάδα (Πολυτεχνείο Κρήτης), Ηνωμένο Βασίλειο (Think UP) και Δανία (Aalborg University).

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι και νέοι μηχανικοί με το ακόλουθο δίπλωμα/πτυχίο: Χημικού μηχανικού, μηχανικού παραγωγής και διοίκησης, μηχανικού ορυκτών πόρων, μηχανικού περιβάλλοντος, μηχανολόγου μηχανικού, μηχανικού πετρελαίου ή/και υδρογονανθράκων, ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού μηχανικού, μηχανικού τροφίμων, μηχανικού υλικών, βιομηχανικού μηχανικού, μηχανικού μεταλλουργού ή μηχανικού μεταλλειολόγου, μηχανικού ασφαλείας, βιοχημικού μηχανικού, ή και με πτυχίο/δίπλωμα σε άλλες συναφείς ειδικότητες (π.χ., χημικοί, επιστήμονες περιβάλλοντος και τεχνολόγοι τροφίμων).

Για αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Mπορείτε παράλληλα να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις.
CUBEIE L.L.C.

Ανδρέας Ανδρέου
info@cubeie.com
Τηλέφωνο: 99402597

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending