fbpx

Δοκιμάσαμε 5 διαφορετικές κουζίνες σε μια ξεχωριστή βεράντα στον Πρωταρά!

Επειδή είναι γνωστό πως η ομάδα του StudentLife λατρεύει το καλό φαγητό, πρόσφατα βρεθήκαμε στο εστιατόριο Happy Days στην καρδιά του Πρωταρά. Οι θαμώνες της περιοχής, το γνωρίζουν πολύ καλά, μιας και βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Λεωφόρο Ξενοδοχείων του Πρωταρά.

Πρόκειται για έναν άνετο και οικείο χώρο, τον οποίο μπορείς να επισκεφθείς με την παρέα σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σου τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Όπως και να είσαι ντυμένος, με μαγιό, παρεό, ή λινό πουκάμισο, μπορείς να βρεθείς στην καλοκαιρινή βεράντα του Happy Days, με θέα τον πολυσύχναστο πεζόδρομο και την δροσερή πισίνα του Happy Days apts.

Ως “happy” team πήγαμε στο “Happy Days” και παραγγείλαμε παγωμένες μπύρες και δροσερή σαγκριά με φρέσκα φρούτα προετοιμάζοντας το έδαφος για… λαχταριστά πιάτα! Ανυπομονείς να μάθεις τι δοκιμάσαμε;

Σου τα παρουσιάζουμε όλα πιο κάτω και σου ευχόμαστε να αποφασίσεις με ευκολία τι θα παραγγείλεις όταν βρεθείς εκεί!

Ορεκτικά:

Σαλάτα εποχής

Κάναμε “γερή προθέρμανση” για το κυρίως γεύμα με:

  • Τραγανό ιταλικό ψωμί με φρέσκες ντομάτες και βασιλικό.
  • Κυπριακό χαλλούμι, όπως δεν το έχεις ξαναφάει, με κρούστα από σουσάμι που το κάνει τραγανό και σερβίρεται με σπιτική μαρμελάδα.
  • Σαλάτα εποχής την οποία την λατρέψαμε, φτιαγμένη με σπανάκι, μαρούλια, αναρή και φρούτα εποχής (ακτινίδιο, φράουλες και ρόδι) με dressing σάλτσας χαρουπόμελου. Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να τη δοκιμάσεις μιας και πρόκειται για μια γλυκιά, καλοκαιρινή γεύση που σπάνια θα βρεις.
Ψωμί με ντομάτες & Xαλλούμι
  • Γαλλική συνταγή από μύδια μαγειρεμένα σε μουστάρδα, κρασί και λεμόνι σερβιρισμένα με κρεμμυδάκια, σκόρδο και μαϊντανό. Πίστεψέ μας, όμοιά τους δεν έχεις ξαναφάει.
  • Γαρίδες κοκτέιλ με σάλτσα μαγιονέζας από το ισπανικό μενού.

Κυρίως γεύματα:

Η στιγμή που ανυπομονούσαμε έφτασε! Πλούσια πιάτα σερβιρίστηκαν στο τραπέζι. Αλίμονο αν δεν δοκιμάζαμε την ισπανική παέγια με θαλασσινά φτιαγμένη από μύδια, γαρίδες καλαμάρι και ισπανικό ρύζι.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της! Εντυπωσιακό πιάτο, όσον αφορά την γεύση, είναι και το κοτόπουλο Κιέβ, στο οποίο χάνεσαι μέσα στη γεύση του και σίγουρα θα θέλεις να το ξαναδοκιμάσεις! Πρόκειται για ένα παναρισμένο κοτόπουλο φιλέτο, γεμιστό με σκορδοβούτυρο, που συνοδεύεται με βραστά λαχανικά.

Παέγια με θαλασσινά

Κυρίως πιάτο, κατ’ ευθείαν από την κυπριακή κουζίνα που μας κέρδισε, είναι τα χοιρινά φιλετάκια σοταρισμένα με παστά σύκα και σάλτσα κουμανταρίας! Αυτό το πιάτο είναι must-taste!

Αν είσαι μακαρονάς και σου αρέσουν τα θαλασσινά, τότε μην αμελήσεις να δοκιμάσεις μια ιταλική μακαρονάδα με λιγκουίνι ανάμικτο με θαλασσινά, σερβιρισμένο με σάλτσα ντομάτας, γαρίδες, μύδια, σολωμό και καλαμαράκι με φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Επιδόρπιο

Black & White Delight κρέπα

Και εκεί που είπαμε “φτάνει, δεν υπάρχει χώρος για γλυκό”, φτάνουν 3 υπέροχα γλυκά που φυσικά δεν τους αντισταθήκαμε. Με 11 διαφορετικές επιλογές για επιδόρπια και άλλες 15 για κρέπες και pancakes, το Happy Days αποτελεί την ιδανική επιλογή και για τον απογευματινό σου καφέ συνοδευμένο με το αγαπημένο σου γλυκό!

Αυτά που δοκιμάσαμε είναι το λαχταριστό lava cake, την παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια και το black & white delight κρέπα με φρέσκες φράουλες και παγωτό βανίλια.

Chocolate Lava

Επομένως, αν βρεθείς στον Πρωταρά, είτε για διακοπές, είτε για μια χαλαρή μέρα στην παραλία, ξέρεις πού μπορείς να πας να απολαύσεις χορταστικά γεύματα με την παρέα σου, πληρώνοντας σε λογικές τιμές.

Θα ξεχωρίσεις το Happy Days στον πεζόδρομο του Πρωταρά από τον κίτρινο ήλιο και την κόκκινη καρδιά που συνθέτουν το logo του εστιατορίου. Βρίσκεται κοντά στις παραλίες που αγαπάς, όπως η παραλία του Yianna Marie, του Sunrise και του Fig Tree Bay.

Μπορείς να το επισκεφθείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μιας και είναι ανοιχτό από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 11:00 το βράδυ.


  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Ξενοδοχείων Πρωταρά 52, Παραλίμνι, Κύπρος
  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 08:30 π.μ. – 11:00 μ.μ.
  • Follow Happy Days στο Instagram
  • Like Happy Days στο Facebook
  • Τηλ:  23 814011
Χοιρινό φιλέτο
Κοτόπουλο κιέβ
Γαρίδες κοκτέιλ
Πορτοκαλόπιττα

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending