fbpx

3 Κύπριες μας είπαν τους κύριους λόγους που μισούν τα σουτιέν!

Σουτιέν: ένα εργαλείο μαζικού βασανισμού των γυναικών. Βγαλμένο μέσα από τα βάθη της… “κολάσεως” για να στοιχειώνει κάθε μέρα, εμένα και την κάθε γυναίκα.

Και μετά μας λένε ότι έχουμε νεύρα. Εμ, πώς να μην έχουμε νεύρα; Μια η περίοδος, μια η δουλειά, μια το σουτιέν και άλλα εκατομμύρια προβλήματα, δεν θέλει και πολλά ο άνθρωπος να εκραγεί.

Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός ο κόσμος, η πιο ευχάριστη στιγμή της μέρας δεν είναι όταν πάμε σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα, αλλά όταν βγάζουμε το σουτιέν.

Αν θέλεις να μάθεις κι άλλους λόγους να μισήσεις τα σουτιέν, δες τις απαντήσεις που πήραμε:

1
Μαρία, 21 χρονών

  • “H άνεση είναι πιο σημαντική από την ομορφιά. Το sports bra μπορεί να μην κάνει το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά είναι χίλιες φορές πιο άνετο από ένα σουτιέν. Ακόμα κι αν φοράς ένα σουτιέν στο σωστό νούμερο, αυτό δεν παύει να είναι ενοχλητικό – ειδικά αυτά με το σύρμα από κάτω που σου κόβουν την ανάσα και το αίμα. Βασανιστήριο που μπορεί να μας… σκοτώσει”.

2
Άννα, 20 χρονών

  • “Πες μου λίγο, πόσες φορές είσαι κάπου έξω με τις φίλες σου ή στη δουλειά και μια από τις τιράντες αποφασίζει να πέσει από τον ώμο σου, παρά να κάνει τη δουλειά που είναι φτιαγμένη να κάνει; Να μένει δηλαδή στον ώμο σου και να στηρίζει το στήθος σου; Και να θέλεις ρε παιδί μου να τη βάλεις στη θέση της, αλλά να έχει κόσμο γύρω σου. Να τρέχεις εσύ στην τουαλέτα να την φτιάξεις και αφού την φτιάξεις, πας πίσω στην θέση σου και τσουπ πέφτει πάλι κάτω!”.

3
Έλλη, 25 χρονών

  • “Εγώ θέλω να αναφέρω τα πιο εκνευριστικά σουτιέν του κόσμου, τα strapless. Θέλεις να βάλεις ένα φόρεμα, να βγεις κάπου όμορφα και να περάσεις καλά και αυτό συνέχεια σου πέφτει. Άντε μετά να κάνεις την αστεία κίνηση που τραβάς το ρούχο μαζί με το σουτιέν πάνω όλο το βράδυ – το οποίο δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά είναι ήδη κατεστραμμένο. Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω κάθε φόρεμα και μπλούζα με χοντρό ύφασμα ή βάτες. Αν μπορώ να βάλω ένα ρούχο χωρίς σουτιέν, ακόμα και μέτριο να είναι, γίνεται ξαφνικά τέλειο στα μάτια μου και το αγαπώ πιο πολύ“.

Εσύ πιστεύεις ότι είναι όντως τόσο άβολα τα σουτιέν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending