5 διάσημοι που υπήρξαν κάποτε άστεγοι και δεν είχες ιδέα!

stylesatlife.com/vogue.com.au

Μια ρόδινη ζωή, χωρίς καθόλου προβλήματα, είναι αδύνατο να υπάρξει. Έτσι και αλλιώς, χωρίς τα προβλήματα που μας φέρνει η ζωή, δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τα ευχάριστα της ζωής.

Με τις δυσκολίες πεισμώνουμε και παλεύουμε για μια καλύτερη τύχη. Χωρίς αυτές, θα επαναπαυόμασταν.

Έτσι, πολλές δυσκολίες πέρασαν και αρκετοί από τους αγαπημένους μας διάσημους. Κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν στην πραγματικότητα από το μηδέν.  Ήταν δηλαδή, άστεγοι.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί:

1Dr. Phill

janewilkensmichael.com

Το 2009 ο Dr. Phill  είπε στο περιοδικό Parade: “Το καλοκαίρι προτού γίνω έφηβος, ήμουν άστεγος. Ζούσαμε σε αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου στο Κάνσας…

Τελικά πήραμε ένα δωμάτιο στο κέντρο της YMCA για 5 δολάρια την εβδομάδα και έπειτα συγκεντρώσαμε χρήματα για  ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που δεν είχε τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα  ή κλιματισμό“.

2Halle Berry

hellomagazine.com

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello είπε: “Πήρα τα χρήματα που απέκτησα ως μοντέλο, και σκέφτηκα, Ω, έχω αρκετά μετρητά! Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, τρεις μήνες αργότερα τα είχα ξοδέψει όλα και τηλεφώνησα στη μητέρα μου ζητώντας της να μου στείλει κάποια χρήματα… Μου είπε όχι.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έπραξε για ‘μένα επειδή μου δίδαξε: Αν θέλεις να είσαι εκεί, τότε πρέπει να δουλέψεις. Και έπρεπε να παλέψω. Η ζωή στο καταφύγιο αστέγων μου έμαθε πολλά.”

3Jennifer Lopez

womenshealthmag.com

Μετά από καυγά με την μητέρα της στα 18 της, αφού η μητέρα της δεν ενέκρινε τις επαγγελματικές επιλογές της, έφυγε από το σπίτι και έμεινε για ένα διάστημα στους δρόμους.

4Jim Carrey

Getty Images

Η οικογένεια του ήταν πολύ φτωχή και έχασαν το σπίτι τους, όταν ο ίδιος ήταν σε μικρή ηλικία. Μη έχοντας λεφτά, αναγκάστηκαν να ζήσουν ένα διάστημα στον δρόμο.

5Steve Jobs

factsninja.com

Όπως δήλωσε ο ίδιος: “Ως φοιτητής δεν είχα πού να μείνω. Αν ήμουν τυχερός, με φιλοξενούσαν φίλοι. Πουλούσα καπάκια αναψυκτικών για να έχω κάποια λεφτά για φαγητό και έτρωγα από το συσσίτιο της εκκλησίας“.

Ήξερες ότι τα πιο πάνω διάσημα πρόσωπα υπήρξαν άστεγοι στη ζωή τους;