fbpx

5+1 παίχτες με καλό βιογραφικό που ήρθαν φέτος στην Κύπρο και δεν τους πρόσεξες!

Ούτε και φέτος ήταν άγνωστο φρούτο οι μεταγραφές στις ομάδες μας. Άλλες πιο λίγο, άλλες περισσότερο, όλες ενισχύθηκαν στην προσπάθεια να παρουσιαστούν καλύτερες από πέρσι και να πετύχουν τους στόχους τους.

Και ενώ ονόματα όπως οι Laborde, de Vincenti, Motta, Nemec, Pereyra και άλλοι συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, στο νησί μας ήρθαν ποδοσφαιριστές με τουλάχιστον ενδιαφέρον βιογραφικό που όμως δεν έτυχαν της ίδιας προβολής με τους πιο πάνω.

Μάζεψα 5+1 από αυτούς, ποδοσφαιριστές δηλαδή με πολύ καλό βιογραφικό, που θα παίζουν φέτος στις ομάδες μας και σου τους παρουσιάζω.

Δες ποιοι είναι και “βάλ’ τους στο μάτι” τις αγωνιστικές που έρχονται:

1
Mario Crnicki

Στα 20 του κατέβηκε στην Κύπρο ο Κροάτης Mario Crncki για να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Δόξας στο επιθετικό κομμάτι.

Υπό άλλες συνθήκες, η μεταγραφή ενός 20χρονου ίσως περνούσε απαρατήρητη.

Ο Crncki όμως γεννήθηκε στο Μόναχο και από παιδί ανήκε στις ακαδημίες της φημισμένης Bayern, γεγονός που από μόνο του σε “αναγκάζει” να τον σταμπάρεις σαν ένα από τους ποδοσφαιριστές που αξίζει να προσέξεις φέτος.

2
Jean Luc Gbayara Assoubre

Στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Jean Luc Αssoubre άφησε θετικές εντυπώσεις, παίζοντας 2 φορές ως αλλαγή στην πορεία των Λαρνακέων προς τους ομίλους του Europa League.

Ο 26χρονος εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού που ήρθε φέτος στους κιτρινοπράσινους, έμαθε ουσιαστικά τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στην Ισπανία και τις ακαδημίες της Villareal, στις μικρές ομάδες της οποίας αγωνιζόταν μέχρι το 2013.

3
Nils Teixeira

Στο φετινό νέο ξεκίνημα της ΑΕΛ, οι μεταγραφές που έκλεψαν χωρίς αμφιβολία την παράσταση ήταν αυτές των γνωστών μας Alex da Silva και Marko Adamovic, όπως και του σέντερ φορ Ruben Jurado.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού όμως φρόντισαν να ενισχύσουν το δεξί άκρο της άμυνας τους με ένα ποδοσφαιριστή με παραστάσεις, ανάμεσα σε άλλες στη Bayer Leverkusen, τη Φραγκφούρτη και τις μικρές εθνικές της Γερμανίας.

Ο λόγος φυσικά για τον Γερμανό με πορτογαλική καταγωγή, Nils Teixeira, που για πρώτη φορά στην καριέρα του αφήνει τη Γερμανία για λογαριασμό της ΑΕΛ.

4
Eyong Enoh

Αν κάποια από τις μεγάλες ομάδες του νησιού έφερνε στην Κύπρο τον Eyong Enoh, θα μιλούσαμε για μέρες για μεταγραφικό μπαμ, έστω και αν ο Καμερουνέζος πατά στα 32 του.

Μιλάμε άλλωστε για ποδοσφαιριστή που για 6 χρόνια συνολικά ανήκε στον Ajax, ενώ αγωνίστηκε επίσης στις Fulham και Standard Liege, ανάμεσα σε άλλες.

Ο αμυντικός μέσος βέβαια από το Καμερούν έκανε και σπουδαία καριέρα με το εθνόσημο της χώρας του στο στήθος!

Συγκεκριμένα, ο Enoh αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Καμερούν 55 φορές με τις 5 από αυτές να είναι στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014. Αυτός ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα μας με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

5
Sekou Keita

Ποδοσφαιριστής που στα 17 του κέντρισε το ενδιαφέρον της Atletico Madrid και αγωνίστηκε μάλιστα σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας (το 2015 σε ματς κυπέλλου Ισπανίας) δεν μπορεί να είναι τυχαίος.

Ο λόγος για τον Sekou Keita, τον 23χρονο διεθνή επιθετικό από την Γουινέα που απέκτησε το καλοκαίρι ο Ερμής από τη γαλλική Red Star, που αγωνίζεται στη Ligue 2. Ενδιαφέρον περίπτωση ποδοσφαιριστή, δεν νομίζεις;

6
Morten Nicolas Rasmussen

Ο Enoh δεν είναι η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό που έφερε φέτος στην Κύπρο το Παραλίμνι. Βλέπεις, τέτοιος είναι και ο Morten Nicolas “Duncan” Rasmussen.

O Δανός επιθετικός, που αγωνίστηκε 13 φορές με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, πέρασε μεγάλος μέρος της καριέρας του ως μέλος της φημισμένης Celtic!

Φέτος, στα 33 του χρόνια θα τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας, όπου δεδομένα έχει την ποιότητα για να διακριθεί.

Ήξερες το βιογραφικό που κουβαλούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές; Μπορούν κατά τη γνώμη σου να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα μας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending