fbpx

Τι θα γινόταν αν η Σταχτοπούτα ήταν…. άντρας;

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα ήταν αν οι πριγκίπισσες των αγαπημένων παραμυθιών που μεγαλώσαμε μαζί τους ήταν… πρίγκιπες;

Συγκεκριμένα, το πασίγνωστο παραμύθι της Σταχτοπούτας, σίγουρα θα είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά αν ο πρωταγωνιστής του είχε… αρσενικά χαρακτηριστικά.

Ίσως θα έμοιαζε κάπως έτσι η ιστορία της Σταχτοπούτας αν ήταν άνδρας:

1
Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο Σταχτοπούτος

Σύμφωνα με την πηγή έμπνευσής μας, ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μικρός και έτσι η μητέρα του παντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα λίγα χρόνια αργότερα.

Μετά από πολλά χρόνια, αφού ήταν πιεσμένοι οικονομικά, η μητέρα του αναγκάστηκε να πάει στο εξωτερικό για δουλειά. Άφησε πίσω της τον Σταχτοπούτο, μαζί με τον κακό πατριό του και τους δύο κομπλεξικούς και κακούς ετεροθαλείς αδερφούς του.

2
Μια μέρα ήρθε μια πρόσκληση για τον πριγκιπικό χορό…

Σκοπός ήταν να βρεθεί γαμπρός για την ιδιότροπη πριγκίπισσα. Οι ετεροθαλείς αδερφοί του, μαζί με τον πατριό τους, δεν του επέτρεψαν να πάει.

Τον ζήλευαν για το κορμί και την καλοσύνη του και του έσκισαν τα ρούχα, για να μην έχει κάτι αξιόλογο να βάλει.

3
Αυτός απαρηγόρητος έτρεξε στο δάσος κλαίγοντας, όταν ξαφνικέ ήρθε ο νεραϊδονονός του

Του έκανε τα μαγικά που χρειάζονταν και τον έντυσε με ένα εντυπωσιακό κοστούμι και γυάλινα παπούτσια. Θα τον ζήλευε ο κάθε άντρας πάνω στη Γη και κάθε γυναίκα θα τον ήθελε για δικό της!

Ο νεραϊδονός του είπε να πάει στο χορό και να επιστρέψει πριν τις 12όταν δηλαδή τα μάγια θα λύνονταν και θα τέλειωνε και το match που έβλεπε στην τηλεόραση. Αυτός πήγε στο παλάτι, χόρεψε με την πριγκίπισσα και ερωτεύτηκαν στη στιγμή.

Όταν το ρολόι χτύπησε 12, έτρεξε να προλάβει μη λυθούν τα μάγια μπροστά σε όλους (και γίνει ρεζίλι). Στη βιασύνη του όμως ξέχασε το γυάλινο παπούτσι του (μεταξύ μας, ήθελε να το ξεφορτωθεί γιατί ήταν το πιο άβολο που είχε φορέσει ποτέ).

youtube.com

Η πριγκίπισσα έψαξε σε όλο το βασίλειο για να βρει σε ποιον κάνει το γυάλινο παπούτσι. Κίνησε γη και ουρανό, έβγαλε κόσμο να το φωνάζει, επειδή ήθελε τον πρίγκηπα της. Σιγά που δεν θα γινόταν το δικό της!

Όταν τον βρήκε, ενθουσιάστηκε, και αποφάσισε να τον παντρευτεί σύντομα, σε ένα μεγαλοπρεπή γάμο στο παλάτι!

…και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

youtube.com

αφού χώρισαν τελικά, γιατί τον έπιασε να ξενοβλέπει άλλες πριγκίπισσες!

Εσύ τι θα άλλαζες στο παραμύθι; Το φαντάστηκες διαφορετικά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending