fbpx

Όσα έγιναν στα Pre-departure events πανεπιστημίων με χορηγό την Global Education!

H Global Education, σε συνεργασία με τα ακόλουθα societies στην Αγγλία: Derby Hellenic and Cypriot society, Greek and Cypriot societies Manchester, Greek and Cypriot society of Coventry, RU Cypriot – Hellenic society, Cypriot and Greek society Nottingham, Cypriot and Greek society Middlesex University, Hellenic and Cypriot Societies Surrey and Hellenic and Cypriot Societies Birmingham διοργάνωσαν τα Pre-departure Events του 2018.

Ο απώτερος στόχος των εκδηλώσεων ήταν να έρθουν οι νέοι φοιτητές σε επαφή με άτομα που ήδη βρίσκονται στα συγκεκριμένα πανεπιστήμια, έτσι ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τις σπουδές τους.

Κάθε νεοεισερχόμενος φοιτητής έχει τους προβληματισμούς του για την πόλη που έχει επιλέξει, για το πανεπιστήμιο και φυσικά για τους χώρους αναψυχής που διαθέτει. Έτσι έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με φοιτητές που σπουδάζουν ήδη στην Αγγλία για τις εμπειρίες τους, έλυσε όλες του τις απορίες του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Global Education Κρις Σωφρονίου ευχήθηκε σε όλους τους φοιτητές να έχουν μια καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά και επισήμανε ότι η Global Education είναι αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, θέλοντας πάντα το καλύτερο για τους φοιτητές της. 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending