fbpx

Έλα κι εσύ να δοκιμάσεις δωρεάν τo νέο dine in menu της Pizza Hut!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το φαγητό αποτελεί μια από τις μεγαλύτερές μας αδυναμίες (αν όχι τη μεγαλύτερη), γι’ αυτό και εμείς στο StudentLife φροντίζουμε να σας φέρνουμε προτάσεις για καλό φαγητό!

Εδώ και λίγες βδομάδες εντοπίσαμε τις νέες επιλογές που βρίσκονται στο ανανεωμένο dine-in menu της Pizza Hut οι οποίες μας κίνησαν την περιέργεια!

Γι’ αυτό το λόγο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θα βρεθούμε στο ανακαινισμένο εστιατόριο Pizza Hut στον Στρόβολο στη Λευκωσία, για να δοκιμάσουμε αμέτρητες γευστικές επιλογές από το νέο dine-in menu και να περάσουμε ένα χαλαρό απόγευμα!

Φρόντισε να είσαι κι εσύ εκεί! Σου εγγυόμαστε ότι πολλά από τα πιάτα θα σε ξετρελάνουν και θα τα επιθυμείς πιο συχνά απ’ όσο νομίζεις! Γιατί εκτός από τις αγαπημένες σου γεύσεις πίτσας, τώρα στο menu θα βρεις ζουμερά Hut Burgers, Wraps καθώς και Ribs αλλά και light επιλογές όπως λαχταριστές σαλάτες και συνταγές με κοτόπουλο!

Πότε:

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 5μ.μ.

Πού:

Στο εστιατόριο Dine In της Pizza Hut στο Στρόβολο

Κρατήσεις:

Δεν χρειάζεται οποιαδήποτε κράτηση. Απλά έλα με την παρέα σου!

Τι άλλο θα βρεις εκεί:

Εκτός από ΔΩΡΕΑΝ food tasting των νέων γεύσεων, στο χώρο θα βρίσκεται ο Klik Fm με Live Link από τις 5μ.μ. μέχρι τις 7μ.μ. Ο Γιώργος Ρούσος και η Εριλένα Πελαγία θα μας ανεβάσουν με τις μουσικές τους επιλογές και την καλή τους διάθεση!

Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις τον Τροχό της Τύχης που θα βρίσκεται στο εστιατόριο για να κερδίσεις πεντανόστιμα δώρα!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…

Special tip:

Έλα με άδειο στομάχι και δεν θα απογοητευτείς!

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου καθώς φεύγεις από το πανεπιστήμιό ή τη δουλειά σου, πέρνα από το εστιατόριο της Pizza Hut στο Στρόβολο για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα!

Σε περιμένουμε με την παρέα σου! ????

Join the event

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending