fbpx

Τα πιο σημαντικά στοιχεία που κέρδισα από την εμπειρία μου στο StudentLife!

Αρχικά είχα δει την αίτηση για το Internship στο StudentLife και ήμουν λίγο διστακτική αν έπρεπε να λάβω μέρος ή όχι.

Όπως και να ‘χει, την τελευταία μέρα των αιτήσεων, βρήκα το θάρρος και το έκανα και η θετική απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Τέσσερις μήνες μετά, ξέρω ότι η ενέργεια που έκανα τότε ήταν σωστή!

1
Όλα όσα κέρδισα!

Έμαθα πολλά πράγματα για την αρθρογραφία μέσα από τα σεμινάρια που κάναμε περίπου 2 φορές τον μήνα. Απέκτησα δημοσιευμένα άρθρα σε μια ιστοσελίδα που επισκέπτονται τόσα πολλά άτομα καθημερινά, ενώ παράλληλα δοκίμασα διαφορετικά είδη άρθρων.

Έμαθα να εκφράζομαι πιο σωστά μέσα από συμβουλές που μου δοθήκαν και έγινα πιο προσεκτική με την ορθογραφία μου. Γνώρισα επίσης νέα άτομα που αντάλλασσαν απόψεις και είχαν παρόμοια ενδιαφέροντα με εμένα.

Απέκτησα μια ξεχωριστή εμπειρία που μπορώ να προσθέσω στο βιογραφικό μου!

2
Σε ποιον θα πρότεινα το Internship στο StudentLife;

Σε όποιον αρέσουν τα social media και γενικά ο σχολιασμός τις επικαιρότητας, ακόμα σε οποίον αρέσουν τα αθλητικά θέματα ή μόδα.

Γενικότερα, θα το πρότεινα σε όποιον αρέσει η αρθρογραφία και ειδικότερα σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα.

Πραγματικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις δημιουργικότητα και όρεξη για να γράφεις!

3
Μεγάλα ευχαριστώ!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Εύη Οικονομίδου για όλη την βοήθεια και όλες τις συμβουλές της κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Η Εύη είναι η αρχισυντάκτρια του StudentLife, είναι το άτομο που μας συμβουλεύει για το περιεχόμενο των άρθρων μας και είναι υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για online περιεχόμενο.

Είμαστε σε επικοινωνία μαζί της κάθε εβδομάδα για συζήτηση των θεμάτων που θα έχουν τα άρθρα μας ή τυχόν απορίες που προέκυπταν.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του StudentLife και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους εσάς που διαβάζατε τα άρθρα μου ή αφιερώσατε κάποιο από το χρόνο σας για να κάνετε τα Quizzes μου.

4
Πλησιάζοντας στο τέλος…

Ίσως ο χρόνος της πρακτικής εξάσκησης μου να φτάνει στο τέλος του, αλλά μπορώ να συνεχίσω να γράφω στο StudentLife ακόμα και μετά το τέλος του Internship. Το ίδιο κι εσύ, αν συμμετέχεις.

Γι’ αυτό θα δεις σίγουρα και μελλοντικά άρθρα από εμένα! Μπορείς και εσύ να ζήσεις τη δική σου μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία στο StudentLife!


Θες να ζήσεις κι εσύ την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής στο Internship αρθρογράφων; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending