fbpx

5 απαραίτητα gadgets που θα κάνουν τις σπουδές σου πιο εύκολες!

Για να μπεις στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα τεχνολογικά προϊόντα!

Κάποια tech gadgets, accessories και προγράμματα είναι απαραίτητα για τον κάθε φοιτητή. Μπορούν να κάνουν την εμπειρία σου στο πανεπιστήμιο πιο άνετη και διασκεδαστική, αλλά και να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις.

Εμείς είδαμε τις Back2School προσφορές της Bionic και σου παρουσιάζουμε 5 προϊόντα που θα κάνουν τις σπουδές σου πιο εύκολες:

1
Hard Disk Drive Western Digital

Ένας external σκληρός δίσκος είναι απαραίτητος για έχεις επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο όταν τον χρειαστείς. Σίγουρα θα χρειαστεί να μεταφέρεις εργασίες, notes ή ακόμα και ταινίες.

Απλά τον συνδέεις στον υπολογιστή μέσω της θύρας USB και είναι έτοιμος για χρήση. Οι σκληροί δίσκοι της Western Digital θεωρούνται από τους πιο αξιόπιστους, είναι μικροί σε μέγεθος και εύκολοι στην μεταφορά. Βρες τους στις Back2School προσφορές της Bionic.

2
Marshall Stockwell Bluetooth Speaker

Αν χρειάζεσαι κάτι με καλύτερο ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή σου, τότε το Marshall Stockwell Bluetooth Speaker είναι ιδανικό για σένα! Ζυγίζει μόλις 1.2 κιλά και μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή το laptop σου μέσω Bluetooth ή 3.5mm jack, ενώ έχει και USB power out για να λειτουργεί σαν power bank για το smartphone σου.

Το Marshall speaker είναι από τα gadgets που θα σου κρατά συντροφιά μέρα-νύχτα. Μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, για να δώσεις άλλη διάσταση στις συναντήσεις με τους συμφοιτητές σου. Βρες το στις Back2School προσφορές της Bionic.

Θες να κερδίσεις αυτά τα 5 tech gadgets; Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό μας ΕΔΩ!

3
Microsoft Οffice 365

Υπάρχει κάποιος που δεν χρειάστηκε ένα από τα προγράμματα Microsoft Οffice 365 είτε σαν μαθητής είτε σαν φοιτητής; Τα Microsoft Οffice 365 είναι must για κάθε φοιτητικό υπολογιστή και για να λειτουργούν χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα πρέπει να έχεις αυθεντικό license. Βρες τα στις Back2School προσφορές της Bionic.

4
HP Deskjet Ink Advantage 3835 Printer

Το HP Deskjet Ink Advantage 3835 Printer είναι ένα από τα καλύτερα home printers στην αγορά. Διαθέτει έγχρωμη αλλά και υψηλή λεπτομέρεια στην εκτύπωση του και έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφορα μεγέθη.

Το printer είναι μικρό σε μέγεθος και δεν θα σου σπαταλά χώρο στο φοιτητικό σου διαμέρισμα. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη μέσω της touch οθόνης 2.2” και είναι συμβατό με Windows και Mac OS. Βρες το στις Back2School προσφορές της Bionic.

5
Samsonite Vectura Laptop Backpack

Οι τσάντες Samsonite θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο. Και όχι άδικα! Σου προσφέρουν άνεση αλλά και ασφάλεια για να μπορείς να μεταφέρεις το laptop σου παντού!

Είτε στο πανεπιστήμιο είτε σε κάποια καφετέρια, το συγκεκριμένο backpack θα κρατά όλα τα πολύτιμα σου αντικείμενα ασφαλή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για laptops με μέγεθος οθόνης μέχρι 16″Βρες την στις Back2School προσφορές της Bionic.

Θες να κερδίσεις τα 5 tech gadgets που είδες πιο πάνω; Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό μας ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending