fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν όσοι έχουν κολλητό/ή από τα παιδικά χρόνια!

Ποιος δε θα συμφωνούσε ότι η γνήσια φιλία στη ζωή του ανθρώπου είναι ευλογία; Κανείς! Αποτελεί μια σπάνια ευλογία, αφού δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ενώ γνωρίζουμε συνεχώς νέα άτομα, με άλλα – που έχουν αποδειχθεί περαστικά – χάνουμε σταδιακά επαφή.

Έτσι, μπορείς περήφανα να θεωρείς τον εαυτό σου ιδιαίτερα τυχερό αν έχεις καταφέρει να διατηρήσεις μια παιδική φιλία μεγαλώνοντας!

Οι κολλητοί και κολλητές από τα παιδικά χρόνια είναι διαμάντια και μόνο αν έχεις και εσύ τέτοιο κολλητό/ή μπορείς να ταυτιστείς με τις πιο κάτω καταστάσεις.

Δες τις πιο κάτω:

1
Βλέμματα που λένε πολλά…

Μία από τις μαγείες και «διευκολύνσεις» -θα έλεγε κανείς- του να έχεις κολλητό/ή από τα παιδικά χρόνια, είναι ότι δε χρειάζεται να λες πολλά πολλά.

Μήπως σε προβληματίζει ή σε αγχώνει κάτι το τελευταίο διάστημα; Είσαι υπερβολικά ενθουσιασμένος/η ή έχεις ευχάριστα νέα να ανακοινώσεις; Έχετε βγει για καφέ με μια παρέα στην οποία δε χωνεύεις καθόλου ένα συγκεκριμένο άτομο ή βαριέσαι τόσο που εύχεσαι να ήσουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη; Έχεις εξελίξεις (που δεν ξεπερνούν τις χθεσινές εννοείται) με το νέο αμόρε;

Δε χρειάζεται να αρθρώσεις λέξη! Ρίξε εσύ το κατάλληλο βλέμμα και ο κολλητός/ή θα καταλάβει αμέσως και θα σε βοηθήσει ανάλογα! Η επικοινωνία με τα βλέμματα είναι ολόκληρη επιστήμη και μαθαίνεται μόνο με τα πολλά χρόνια φιλίας.

2
Τσακωμοί… λέμε τώρα!

Οι τσακωμοί σε τέτοιες φιλίες είναι ιδιαίτεροι επειδή… δεν θυμίζουν με τίποτα τσακωμούς!  Με τον κολλητό/ή σπάνια θα έχεις αναμνήσεις από σοβαρούς καβγάδες.

Από τις πιο σοβαρές διαφωνίες, δηλαδή, που θα μπορούσατε να έχετε είναι για το αν θα παραγγείλετε πίτσα ή σουβλάκια όταν πάτε ή έρθει σπίτι σας.

Και το ευτράπελο είναι ότι τέτοιου τύπου διαφωνίες συμβαίνουν τόσο συχνά που η σχέση σας καμιά φορά θυμίζει… παντρεμένου ζευγαριού. Όμως, για ότι και αν τσακωθείτε, οι καβγάδες σας δεν μπορούν να κρατήσουν περισσότερο από κανένα 10λεπτο – το πολύ!

3
Ένα δράμα όταν σπουδάζετε σε διαφορετικές χώρες!

Όσο αγαπημένοι και να είστε ως κολλητοί, δεν παύει να είστε ξεχωριστά άτομα – έχοντας ο καθένας τους δικούς του στόχους. Οπότε, πολύ συχνά οι κολλητοί ξεμακραίνουν όταν έρθει ο καιρός να πάνε για σπουδές.

Ξεμακραίνουν, ωστόσο, μόνο γεωγραφικά! Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ότι ακόμη και αν ο κολλητός/ή βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στη νέα ζωή του καθενός ξεχωριστά και με κάθε λεπτομέρεια μάλιστα.

Έτσι, συμβαίνει κάτι μαγικό όταν θα ξαναβρεθείτε μετά από αρκετούς μήνες: νιώθετε και οι δύο ότι μέχρι χθες πίνατε τον καφέ σας ανταλλάζοντας τα νέα σας. Είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα από τη στιγμή που αποχωριστήκατε και η απόσταση, λοιπόν, δεν έχει επιφέρει καμιά επίδραση.

4
Κολλητοί = οικογένεια! 

Όλοι έχουμε ακούσει να λένε ότι οι κολλητοί είναι η οικογένεια που εμείς διαλέγουμε και άλλα τέτοια. Και δεν είναι τυχαίο!

Μάλιστα, τέτοιες εκφράσεις δεν σημαίνουν απλά ότι οι κολλητοί/ες είναι τόσο κοντά σε ‘σένα που είναι σαν να ήταν τα αδέρφια σου, αλλά μετά από κάποια χρόνια γίνονται οι ίδιοι μέλη της οικογένειάς σου και εσύ της δικής τους.

Οι γονείς σου πλέον θεωρούν τον κολλητό/ή και δικό τους παιδί, αφού νοιάζονται και ρωτάνε για αυτόν/ήν, ενώ αν περάσει εβδομάδα που δεν σε επισκεφθεί, οι γονείς όχι μόνο απορούν, αλλά ανησυχούν ταυτόχρονα!

5
Καλά και κακά… ο κολλητός/ή τα ξέρει όλα!

Το να έχεις κολλητό/ή από τα παιδικά χρόνια είναι ένας επικίνδυνα ωραίος συνδυασμός! Από τη μια ξέρει και είναι δίπλα σου στις επιτυχίες και χαρές σου, όμως ξέρει πολύ καλά και την όχι και τόσο «ωραία» σου πτυχή!

Από τις φυλαγμένες παιδικές φωτογραφίες σας με τα επιεικώς άθλια ντυσίματα, τις φωτογραφίες από το γυμνάσιο, μέχρι ονομαστικά τα άτομα που σας τη σπάνε, τα παρατσούκλια που δίνατε στους σχολικούς έρωτες, αλλά και τις πιο ντροπιαστικές φωτογραφίες που έχετε ανταλλάξει, οι κολλητοί μας ξέρουν σαν τον ίδιο τους τον εαυτό! 

Ξέρουν κυριολεκτικά τα πάντα, οπότε κάνε και εσύ τα πάντα να τους κρατήσεις στη ζωή σου – δεν σου συμφέρει να τους χάσεις!

Να προσέχεις τους κολλητούς και κολλητές σαν τα μάτια σου! Δεν θα ξαναβρείς τόσο ξεχωριστά άτομα εύκολα!

Με πόσα από τα παραπάνω μπορείς να ταυτιστείς; Ποιες άλλες καταστάσεις είναι χαρακτηριστικές πιστεύεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending