Α/φοί Λανίτη και ΚΟΠ μαζί μέχρι το 2021 για το Κύπελλο Coca-Cola!

Η Α/φοί Λανίτη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανανέωσαν τη συνεργασία τους για το Κύπελλο Coca–Cola για ακόμη τρία χρόνια, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ήδη 56χρονη κοινή πορεία τους. Η συμφωνία αφορά τη χορηγία του Κυπέλλου Coca–Cola A’-B’ Κατηγορίας και Γ’ Κατηγορίας-Επίλεκτης ΣΤΟΚ και θα έχει ισχύ μέχρι το 2021.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για την ανανέωση της χορηγίας έγιναν από τον Country Sales Manager της Α/φοί Λανίτη, Βαγγέλη Μόσχο, και το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ, Ανθούλη Μυλωνά, μετά από συνάντηση που είχαν την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Η Coca–Cola χορηγεί το Κύπελο Coca–Cola εδώ και 56 ολόκληρα χρόνια, κάνοντάς το αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας. Η ιδιαίτερη αυτή σχέση με την ΚΟΠ άρχισε το 1962 και είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη. Με την ανανέωση της συνεργασίας τους, το Κύπελο Κύπρου θα διατηρήσει την επωνυμία «Κύπελο Coca-Cola» συνεχίζοντας την παράδοση η οποία θα μετρά σχεδόν έξι δεκαετίες ζωής το 2021.

«Η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο για μας και δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για την κοινή μας πορεία με την ΚΟΠ. Αυτή η σχέση θα συνεχίσει να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής αριστείας στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Μέσω αυτής της συνεργασίας σκοπεύουμε να διατηρήσουμε ψηλά την προβολή του αθλητικού πνεύματος και να ενισχύσουμε το αίσθημα ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Coca–Cola είναι το κατ’ εξοχήν  ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και ταυτίζει τους Κύπριους φιλάθλους με τις χαρές και τις συγκινήσεις», δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Μόσχος.

Η συμφωνία μεταξύ της Α/φοί Λανίτη και της ΚΟΠ περιλαμβάνει επίσης αποκλειστική διαφήμιση και προβολή των προϊόντων της Α/φοί Λανίτη – προϊόντα όπως αναψυκτικά, σόδες και τόνικ, παγωμένο τσάι και φυτικά ροφήματα.