fbpx

Οι 5 «must» επιλογές που κάναμε στα Fast-Food εστιατόρια όταν ήμασταν μικροί!

Τα fast-food μπορεί να μην αποτελούν την πιο υγιεινή επιλογή, όμως (σχεδόν) όλοι τα λατρεύουμε.

Πόσον μάλλον όταν ήμασταν μιτσιοί και εν χάναμε ευκαιρία κάθε φορά που μας έπαιρναν περίπατο να «κλαιούμαστε» της μάνας μας να μας πάρει να φάμε «νάκες»!

Σήμερα, λοιπόν, λέω να θυμηθούμε μαζί τα παλιά (καλά) χρόνια που η μόνη μας έννοια ήταν πότε εν να μας πάρουν να φάμε τα αγαπημένα μας Fast food.

Αυτές ήταν οι top 5 αγαπημένες επιλογές:

1
Chicken Nuggets

Πιστεύκω ότι, όπως και τότε, ακόμα τζιαι σήμερα αποτελεί το νούμερο 1 στην λίστα με τις αγαπημένες επιλογές των μικρών μας φίλων.

Φυσικά μιλούμε για τα “Chicken nuggets” ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους «νάκες», που τα ελαλούσαμε έτσι, επειδή δεν εγύριζεν η γλώσσα μας το «εγγλέζικο».

2
Happy meal

Καλά αυτή η επιλογή ήταν η αγαπημένη μας για ένα και μοναδικό λόγο – το παιχνίδι «έκπληξη», που κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν.

Αφού κάθε φορά που ήμασταν στο ταμείο για να παραγγείλουμε, αρκεύκαμε το κλάμα για να μας αφήκουν να διαλέξουμε ποιο από όλα θέλαμε.

Περιττό να θυμίσω ότι πάντα το burger του happy meal εκατέληγε στο στομάχι του παπά, γιατί εμείς επροτιμούσαμε τα nuggets (τα οποία μας επαραγγέλναν extra).

3
Sundae ice cream

Ακόμα μια λατρεμένη επιλογή κάθε παιδιού. Το συγκεκριμένο παγωτό ακόμα διερωτούμαι γιατί το λαλούν «παγωτό της Κυριακής», αλλά τζιείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάθε φορά που με έπαιρναν στο συγκεκριμένο fastfood-άδικο εγώ ελάλουν της “mommy’s” μου ότι θέλω το παγωτό με το «μελούι» που πάνω.

4
Club sandwich

Το αγαπημένο sandwich όλων των εποχών, που αποτελούσε τζιαι την πιο εύκολη επιλογή για να μας φκάλει η μάνα μας που την κκελέ της.

Φυσικά όταν το παραγγέλλαμε ετονίζαμε ότι δεν θέλουμε να έχει μέσα αυγό, ντομάτα, μαρούλι κ.λπ… Με αποτέλεσμα να αφήναμε μόνο τα μισά υλικά μέσα.

5
Pizza

Το ίδιο εσυνέβαινε τζιαι με την πίτσα, το fast food που θα εμπορούσαμε να τρώμε κάθε μέρα – για πάντα!

Η διαφορά με σήμερα είναι ότι ως «μωρά» εφκάλλαμεν ούλλα τα υλικά που πάνω τζιαι αφήναμε μόνο το τυρί, ενώ σήμερα ότι topping υπάρχει στο menu θέλουμε να το βάλουμε πάνω…

Εν τζιαι βρέθεται η ίσσια μας.

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου επιλογή fast food;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending