fbpx

Αυτές είναι οι σειρές που δεν θα ξεκολλάς ούτε εσύ όποτε τις βλέπεις!

Και ποιος δεν αφιερώνει έστω και λίγο χρόνο από την καθημερινότητά του ώστε να δει ταινίες και σειρές; Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, όλο και πιο πολλοί όλων των ηλικιών αρχίζουν να παρακολουθούν συγκεκριμένες σειρές.

Από κωμωδίες μέχρι δράση, υπάρχουν αμέτρητες σειρές εκεί έξω για να καλύψουν όλες τις πιθανές προτιμήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς ορισμένες σειρές – και όχι τυχαία!  Ένα επεισόδιο είναι αρκετό για να πειστείς – αρκετό και για να κολλήσεις μαζί τους!

Αυτές είναι λοιπόν οι σειρές που σου μαζέψαμε (και θα γίνεις φανατικός):

1
 La Casa de Papel

Ποιος δεν έχει ακούσει για αυτή τη σειρά; Ποιου στο άκουσμα αυτό δεν έρχεται στο μυαλό το θρυλικό τραγούδι της ιταλικής Αντίστασης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Bella Ciao που η σειρά έφερε ξανά στην επιφάνεια;

Πρόκειται για μια ισπανική σειρά η οποία, εν ολίγοις, διαδραματίζει το σχέδιο ληστείας του Νομισματοκοπείου της Μαδρίτης από 8 ληστές. που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα.

Είναι γνωστοί για τις κόκκινες στολές τους και τις μάσκες του ζωγράφου Σαλβαντόρ Νταλί που φοράνε κατά τη ληστεία.  Ο επόμενος κύκλος της σειράς θα προβληθεί το 2019.

2
Elite

Αν ξεκινήσεις να παρακολουθείς τη σειρά, θα δεις πως πολλοί ηθοποιοί είναι ήδη γνώριμοι από τη σειρά La Casa de Papel.

Η σειρά αυτή διαδραματίζει την ιστορία 3 φίλων στους οποίους δίνεται υποτροφία για να σπουδάσουν σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, αφού το δικό τους έχει καταστραφεί από σεισμό. Ωστόσο, στο σχολείο αυτό φοιτούν αποκλειστικά άτομα “υψηλής” κοινωνίας.

Έτσι, η διαφορά κοινωνικής τάξης μεταξύ των φίλων αυτών και των υπόλοιπων μαθητών, προκαλεί διάφορες εξελίξεις – μέχρι και… μια δραματική κατάληξη! Μια σειρά για όσους λατρεύουν τις σειρές δράσης και μυστηρίου!

3
Stranger Things

Η σειρά προβάλλεται από το 2016 και εκτυλίσσεται σε μια φανταστική πόλη, όπου μετά την εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού, η μητέρα του, ο αρχηγός της αστυνομίας, αλλά και οι φίλοι του καταβάλλουν προσπάθειες και κάνουν τις δικές τους έρευνες για να τον βρουν.

4
How to Get Away with Murder

Η σειρά αυτή δεν είναι σχετικά πολύ πρόσφατη, αφού προβάλλεται από το 2014, ενώ έχουν προβληθεί 4 σεζόν μέχρι τώρα.

Είναι, όμως, πολύ ενδιαφέρουσα – ιδιαίτερα για όσους λατρεύουν τις σειρές μυστηρίου. Αφορά την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Ανναλίζ Κίτινγκ, μιας καθηγήτριας Νομικής στην Αμερική.

Συνεργάζεται με μια ομάδα μαθητών της και τελικά, χωρίς να το θέλουν, περιπλέκονται σε μια πλοκή δολοφονίας.

5
Riverdale

Είναι μια σειρά μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην μικρή πόλη Riverdale. Με αφορμή τον θάνατο ενός νεαρού αγοριού, βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια ένα σωρό κρυμμένα μυστικά από όλους τους κατοίκους της πόλης!

6
Titans

Αποτελεί μια σειρά επιστημονικής φαντασίας στην οποία μια ομάδα από υπερήρωες ενώνεται.

Δημιουργούν τους Titans με σκοπό να αντιμετωπήσουν μια σκευωρία που απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη.

7
Orange is the New Black

Και αυτή η σειρά δεν είναι ιδιαίτερα πρόσφατη, αφού προβάλλεται από το 2013, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που προβάλλονται σήμερα.

Περιγράφει τις περιπέτειες της Piper Chapman στη φυλακή, όπου συναντά την πρώην σύντροφό της Alex Vause, που ήταν λαθρέμπορος ναρκωτικών και την οποία βοηθούσε με τη διακίνηση.

Βλέπουμε έτσι την καθημερινότητα των φυλακιζομένων, στη ζωή των οποίων δημιουργούνται συνεχώς νέες καταστάσεις, φιλίες αλλά και έχθρες και συγκρούσεις.

Ποια άλλη σειρά έχεις να μας προτείνεις εσύ που βλέπεις με μανία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending