Με το δεξί ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου του στο χάντμπολ το Ευρωπαϊκό!

Sports Enthusiast
StudentLife.com.cy / Vassos Kyriacou

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έβαλε πλώρη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Αντρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Αυτό γιατί οι χειροσφαιριστές του Αντρέα Αντρέου επικράτησαν των αντίστοιχων του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και του Πανεπιστημίου Κύπρου με 36-17.

Με διάθεση μπήκαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος χάντμπολ οι 2 ομάδες αφού στα αρχικά του στάδια το ματς θύμιζε ντέρμπι (4-4). Από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ και το ημίχρονο να κλείσει στο 24-8.

Στο Β’ ημίχρονο παρακολουθήσαμε πιο ισορροπημένο παιχνίδι με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να προσπαθεί να μαζέψει λίγο τη διαφορά και το Ευρωπαϊκό να την συντηρεί, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.

Πρώτος σκόρερ για το Ευρωπαϊκό και στον αγώνα συνολικά ήταν ο Κωνσταντίνος Μπακατσέλος που σημείωσε 8 τέρματα, ενώ από κοντά τον ακολούθησε ο ο Βασίλης Τορνικίδης, σκόρερ 6 τερμάτων.

Από 4 τέρματα σημείωσαν οι Άγγελος Λεωνίδου, Λούκας Παρασκευά και Κωνσταντίνος Ιωάννου και από 2 οι Αντώνης Παπαγιάννης και Κυριάκος Κάρινος.

Το δικό τους λιθαράκι στη νίκη έβαλαν και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Σάββα, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Πέτρου, Θεοδόσης Θεοδοσίου και Χριστόφορος Τσακουρίδης που σημείωσαν από 1 τέρμα.

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου 6 τέρματα σημείωσε ο Γιώργος Χρυσάνθου και από 5 οι Ανδρέας Χατζησάββας και Ονούφριος Τζούβας. Ένα τέρμα σκόραρε ο Λούκας Κυρατζής.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λεωνίδου Α., Ιωαννίδης Γ., Παρασκευά Λ., Τορνικίδης Β., Μπακατσέλος Κ., Πέτρου Δ., Ιωάννου Κ., Παπαγιάννης Α.,Ναθαναήλ Α., Σάββα Γ., Κάρινος Κ., Κωνσταντινίδης Γ., Πέτρου Μ., Θεοδοσίου Θ., Τσακουρίδης Χρ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυρατζής Λ., Μινασίδης Τ., Θράσου Στ., Κουτσογιάννης Χ., Κυρμιζή Ν., Τζούβας Ο., Χατζησάββας Α., Χρυσάνθου Γ., Σολωμού Ν., Τριμιθιώτης Γ., Κκαϊλή Μ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook