Πρεμιέρα με νίκη στο ποδόσφαιρο για το Frederick University!

StudentLife.com.cy/Demetris Gavriel

Πρεμιέρα είχαμε χθες το βράδυ (24/10) στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Frederick στο Λεβέντειο στάδιο Δευτεράς. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Frederick με 7-3. Κορυφαίος του αγώνα ο Κωνσταντίνος Μηνά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (2′, 22′).

Η ομάδα του Frederick “λύγισε” την αντίσταση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς από το 22’ προηγείτο ήδη με 4-0 (2′, 17′, 21′, 22′). Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν “πτοήθηκε”, πάλεψε τον αγώνα, μείωσε στο 29’ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η ομάδα του Frederick ήταν καλύτερη σημειώνοντας μάλιστα κι’ άλλα γκολ  (34’, 72’, 82’), ενώ σπατάλησε και πάρα πολλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 7-3 με την ομάδα των “κυανόλευκων” να αρχίζει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Σκόρερ: 2’,22’  Μηνά, 17’ Κυριάκου, 21’ Πιερή, 34’ Στυλιανίδης, 72’ Σάββα, 82’ Βασιλείου / 29’, 66’ Κουμπαρής, 42’ Γεωργίου

Παν. Λευκωσίας: Σαχάν, Γεωργίου, Οφοέζιτς, Ιτσκόρας Α., Ιτσκόρας Ν., Καράτσος, Κοπτίδης, Κουμπαρής, Κούρτις, Νινίτσης, Παναγή, Παντελή, Πατεράκης, Πέρνερ, Πέρος, Σαφάνης, Σκαφιδάς, Σταματίου, Θεοδώρου, Βουλίδης.

Frederick: Θεοδώρου, Παπαγεωργίου, Κρβόκοφ, Κυριάκου, Βασιλείου, Νεοφύτου, Στυλιανίδης, Πιερή, Δημητριάδης, Αντωνιάδης, Μηνά, Σάββα, Παπασάββα, Νεοφύτου, Τέγκερης, Μαλλούρης.