fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες απαντούν: «Τι θα άλλαζες στις συνήθειες που έχει το ταίρι σου;»

Όσο τζιαι αν αγαπούμε το ταίρι μας σίουρα κάτι θα κάμνει που εν μας αρέσκει ή νευριάζει μας τζιαι κάθε φορά θα θέλαμε να του πούμε «κανεί πιον»!

Τωρά, πόσοι που εμάς θα ελαλούσαν στο ταίρι τους ότι η συνήθεια του ένεν καλή τζιαι πρέπει να την «κόψει»; Μεγάλη υπόθεση.

Υπάρχει πιθανότητα ο/η σύντροφος να μην έχει την ίδια άποψη τζιαι να καταλήξουν… με κανένα μαυρισμένο μάτι, στην καλλύττερη των περιπτώσεων!

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους και Κύπριες λοιπόν, τι δεν τους αρέσει και θα το άλλαζαν στις συνήθειες των συντρόφων τους:

1
Κύπριος, 22 ετών

Ο συγκεκριμένος φίλος προτιμάει να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους (δηλ. να μεν καταλήξει με μαυρισμένο μάτι).

  • «Τζιείνο που εν να άλλαζα είναι η συνήθεια της να αφήνει τα ρούχα της ποτζιεί – ποδά… Θέλω να τα βάλλει απλά στο αρμάρι (γέλια)».

Συνήθως οι κοπέλες εν τζιείνες που εν λίο πιο ιδιότροπες πας τούτο το θέμα τζιαι θέλουν τα ούλλα στον τόπο τους, αλλά να που υπάρχει εκεί έξω και η αντρική version του «θέλω τα ούλλα στην τρίχα»!

2
Δέσπω, 21 ετών

  • «Εγώ όταν ήμουν σε σχέση, εν είχα πολλές απαιτήσεις! Τζιείνο όμως που μου έσπαζεν τα νεύρα μου, ήταν όταν ο άλλος έκαμνεν 10 ώρες να απαντήσει σε ένα μήνυμα. Δηλαδή, αν ήθελα να μου απαντήσεις μετά που τόσες ώρες, εμπορούσα να σου στείλω γράμμα»

(Ταυτίζομαι my friend!)

3
Κύπρια, 21 ετών

Αυτό που δεν αρέσει στην ανώνυμη φίλη μας, είναι ότι ο φίλος της «είναι επίμονος και δεν αλλάζει εύκολα τις αποφάσεις του» και κάτι που θα ήθελε να αλλάξει πάνω του είναι να γίνει «λίγο πιο υπομονετικός».

4
Άντρας, 21 ετών

  • «Το άλας… Κάθε φορά που την βλέπω να πιάνει την αλατιέρα, λαλώ που μέσα μου πιάστε της το γλήορα! Τούτη η κοπελλούα ως τζιαι πας το παγωτό εν άξια να βάλει άλας… Ένεν καλό το σύστημα της, πρέπει να το κόψει!»

5
Κωνσταντίνα, 21 ετών

Το αιώνιο πρόβλημα -σχεδόν- κάθε γυναίκας σε σχέση με τον σύντροφό της είναι η μάππα… Έτσι και η συγκεκριμένη Κύπρια θα ήθελε ο φίλος της «να σταματήσει να θέλει να βλέπει μάππα συνέχεια».

Ενώ μια συνήθειά του που δεν της αρέσει και θα ήθελε να αλλάξει είναι ότι «γίνεται μεσημέρι να ξυπνήσει».

Εσένα τι δεν σου αρέσει και θα άλλαζες στις συνήθειες του/της συντρόφου σου; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending