fbpx

Οι 5 λόγοι που “ανάγκασαν” χιλιάδες φοιτητές να βάλουν το sKash στην καθημερινότητά τους!

Το πρώτο mobile wallet app έφτασε στην Κύπρο! Πρόκειται για το sKash, ένα καινοτόμο mobile payment app, που σκοπό έχει να σε διευκολύνει στον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις καθημερινές συναλλαγές σου!

Το mobile app φέρνει στην Κύπρο η AstroBank! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως, είναι ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν πελάτες κάθε τράπεζας χωρίς περιορισμούς!

Με το sKash, μεταξύ άλλων μπορείς να μεταφέρεις λεφτά σε άλλα άτομα και να πληρώνεις σε καταστήματα και καφετέριες εύκολα και γρήγορα.

Το app είναι τόσο εύχρηστο και ταυτόχρονα χρήσιμο, που κάθε νέος πρέπει να το έχει στο smartphone του!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τους 5 λόγους που έκαναν χιλιάδες φοιτητές να βάλουν το sKash στην καθημερινότητά τους!

1
Επωφελήσου κάνοντας invite!

Έχεις φίλους που πιστεύεις ότι θα ήθελαν να χρησιμοποιούν το sKash;

Κάνε τους invite και όταν το άτομο δεχτεί το invite σου και κάνει subscribe, τότε κερδίζεις €3 και το άλλο άτομο €2!

2
Μάζεψε loyalty points και εξαργύρωσε τους!

Αν είσαι λάτρης του καφέ, τότε πρέπει να διαβάσεις για τα loyalty points!

Για κάθε μέρα που χρησιμοποιείς το sKash λαμβάνεις 1 loyalty point. Κάθε loyalty point έχει μια ανάλογη αξία σε λεφτά.

Αυτά τα loyalty points μπορείς να τα εξαργυρώσεις στα Costa Coffee, καφετέριες Πανεπιστημίων και σε άλλα καταστήματα (η λίστα μεγαλώνει καθημερινά!) απολαμβάνοντας καφέ ή άλλα προϊόντα σε μειωμένη τιμή ή ακόμα και δωρεάν!

3
Μετάφερε λεφτά σε φίλους, άμεσα!

Έχεις βγει έξω με την παρέα σου. Έρχεται ο λογαριασμός αλλά κανένας δεν έχει το ακριβές ποσό που πρέπει να πληρώσει! Έτσι, όλοι τρέχουν στο ταμείο για να αλλάξουν χαρτονομίσματα και να πάρουν το “μερίδιο” τους από τα ρέστα!

Με το sKash μπορείς να μεταφέρεις το ακριβές ποσό στους φίλους σου, στιγμιαία, γλιτώνοντας χρόνο. Αυτή η διαδικασία παίρνει λιγότερο από 1 λεπτό και τα λεφτά μεταφέρονται αμέσως!

Το app είναι τόσο εύχρηστο και ταυτόχρονα χρήσιμο που οδήγησε χιλιάδες νέους να το κατεβάσουν ήδη στο κινητό τους!

4
Request Payment αν σου χρωστάνε λεφτά!

Όλοι έχουμε ένα φίλο που ξεχνά! Επίσης, ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι κάποιος να σου επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια!

Εάν λοιπόν, κάποιος φίλος σου χρωστάει λεφτά απλά κάνε του ένα Request Payment με το ποσό και τον λόγο που σου χρωστάει! Έτσι, θα αποφεύγεται η άσκοπη ταλαιπωρία και οι παρεξηγήσεις με τους φίλους σου!

5
Πλήρωσε εύκολα και γρήγορα!

Μέσω του sKash μπορείς να πληρώνεις σε διάφορα καταστήματα όπως καφετέριες και καταστήματα αθλητικών ειδών. Κάθε μέρα η λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα μεγαλώνει, έτσι θα μπορείς να κάνεις τις πληρωμές σου εύκολα και γρήγορα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις το QR Code σου στο app του sKash, πάνω από την ειδική συσκευή! Η πληρωμή γίνεται άμεσα και εύκολα και εσύ δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για ρέστα και αποδείξεις αφού όλα θα βρίσκονται στο κινητό σου!

Εσένα πώς σου φαίνεται το πρώτο mobile wallet app στην Κύπρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending