Δες τι θα συναντήσεις στην Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council!

Το British Council διοργανώνει την 35η επίσημη Εκπαιδευτική Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων, Study UK Education Exhibition 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας στις 10 – 11 Νοεμβρίου 2018, 15:00 – 20:00.

Εκπρόσωποι 50 και πλέον Βρετανικών Πανεπιστημίων θα δώσουν, όπως και κάθε χρόνο, το παρών τους, στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνεται στην Κύπρο. Δες τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν εδώ!

Σκοπός της Έκθεσης είναι να ενημερώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γονείς άλλα και νέους ή υφισταμένους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και να δώσει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για διαθέσιμα/αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών όλων των επιπέδων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν:

  • να επωφεληθούν από Σεμινάρια που θα διεξάγονται από Εκπρόσωπους Πανεπιστημίων,
  • να μάθουν λεπτομέρειες για το Πανεπιστήμιο της επιλογής τους,
  • να ενημερωθούν για φοιτητικές εστίες και διαμονή, και
  • να πάρουν πληροφορίες για διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν από προηγουμένως, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο www.britishcouncil.com.cy/events .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 22 585 000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.britishcouncil.com.cy/events .

Την Επίσημη Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστήμιων Study UK Education Exhibition 2018, υποστηρίζουν οι UNITE STUDENTS και IELTS, και είναι ανοιχτή για το κοινό 15:00 – 20:00. Είσοδος Ελεύθερη

Δες όσα μας είπε η Παντελίτσα Μιχαήλ από το British Council για την έκθεση και τις σπουδές στο Ην. Βασίλειο!